Hotel Oberoi Marrakesh Marokko

Oberoi Marrakesh er smukt beliggende i en 11 hektar stor oliven- og citrusplantage, med lige så smukke villaer

Hotel Oberoi – Marrakesh

Oberoi Marrakesh er smukt beliggende i en 11 hektar stor oliven- og citrusplantage, med lige så smukke villaer, her er der lagt vægt på lokal arkitektur og farverne er holdt i den for Marrakesh så velkendte rosa nuance. Hovedbygningens gårdhave er dekoreret med flotte håndskårne dekorationer, dekorative mosaikker og imponerende lamper, inspireret af gamle historiske paladser og det autentisk Marokko.

Der er god plads i de elegante indrettede værelser og villaer, og i ydersæsonen er det muligt at forudbestille opvarmning af poolen i villaerne. Fra flere af restauranterne, er der en magisk udsigt til den smukke have med Atlasbjergene, som en malerisk baggrund.

Oberoi Marrakesh oser af den velkendt høje service, som er kendetegnet for Oberoi kæden. Personalet er smilende og imødekommende, og gør alt for at deres gæster skal føle sig godt tilpas.

Restauranterne servere alt fra lækre lokale kulinariske retter og det internationale køkken.  For de aktive, er det flere gange om ugen muligt at løbe i smukke omgivelser med hotellets General Manager, på udvalgte dage tilbydes der Yoga sessioner, boksning, cirkel træning, Crossfit træning og FloatFit træning i vand (hvilke dage de forskellige aktiviteter gennemføres, oplyses ved ankomsten). Herudover tilbyder hotellets Spa både marrokanske og Ayurvedic

Bettina var med til åbningen af hotellet i december 2019, ring og få en snak, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dette fantastiske hotel.

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.