Sanderson Hotel London

Det stilfulde hotel ligger i en moderne bygning i hjertet af London.

Lækkert 5-stjernet boutique hotel - kun 20 minutters gang fra London centrum med Oxford Street blot 2 minutter væk

Om hotellet

Sanderson ligger i hjertet af Londons West End. Den fredede bygning fra 1950’erne er blevet forvandlet af Philippe Starck med 150 nyrenoverede værelser, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over byen og gøre brug af den private balkon, WiFi, LCD fladskærms-tv og klimaanlæg. Alle værelser har desuden trægulv og er indrettet med antikke møbler.

Det luksuriøse Agua Spa tilbyder et kæmpe udvalg af afslappende behandlinger samt sauna, et wellness-center og jacuzzi. Træningscenter forefindes også på hotellet udstyret med det nyeste og mest moderne fitness-udstyr, og det er åbent 24 timer i døgnet.

Sanderson Hotel har en lobby restaurant, der serverer autentisk mad fra det malaysiske køkken. Gæsterne kan slukke deres tørst med coktails i Purple Bar, der er indrettet i en veritabel symfoni af lilla nuancer. Den smarte Long Bar serverer gourmet burgere og kreative cocktails, eller hvad med at tage en tur ned i kaninhullet fra Alice i Eventyrland og nyde Den Gale Hattemagers eftermiddagste, der er et udstyrsstykke og et eventyr i sig selv.

Cykeludlejning er til rådighed på hotellet, og Oxford Circus metrostation ligger 5 minutters gang derfra. Sanderson har et businesscenter for forretningsrejsende, og der er også multi-service mødelokaler. London City lufthavn kan nås på 15 minutter i bil fra Sanderson.

Sanderson Hotel er ideelt placeret og indrettet til både storbyferien og forretningsrejsen.

Kontakt venligst Irene Poulsen eller Charlotte Zarp og få eksperthjælp.