Brenners Park-Hotel & Spa

Ferie og afslapning i topklasse i kurbyen Baden-Baden

Her kan I nyde den elegante luksus, der har været hotellets kendetegn siden 1872

Om hotellet

Brenners Park-Hotel & Spa har været stedet for ferie og afslapning siden 1872 og har igennem denne tid kun været ejet af to familier, der har forpligtet sig til traditioner og en elegant gæstfrihed – dog er hotellet også på forkant med udviklingen.

Her kan gæsterne nyde alt det, Baden-Baden er mest kendt for, nemlig de mest avancerede kurbade i Europa omgivet af skønne naturparker og rig kultur. Baden-Baden regionen er også et besøg værd for golfentusiaster, da her er otte fantastiske golfbaner omgivet af skove og bjerge.

Hotellet har 104 elegante værelser og suiter med udsigt over parken og floden. Indretningen er varm i en klassisk stil, hvor hvert værelse er helt specielt og nogle med privat balkon.

Brenners Park-Hotel & Spa huser ikke mindre end tre fremragende restauranter med en fortryllende udsigt over parken. De serverer mad fra det regionale køkken over i retter fra Middelhavet kreeret af fremragende kokke, som er passionerede omkring deres håndværk.

Stedets spa giver behandlinger, hvile og rekreation, mens I kan nyde den grønne park og de beroligende lyde fra den strømmende flod.

Oplev traditionel elegance, uovertruffen service og state-of-the-art spabehandlinger på Brenners Park-Hotel & Spa.