Vida Downtown – Dubai

Boutique-hotel på perfekt beliggenhed

Om Vida Downtown

Vida Downtown Dubai er et moderne og stilsikkert hotel, som sørger for alle jeres fornødenheder, mens I nyder et centralt placeret og komfortabelt ophold i Dubai.

Vida Downtown ligger blot 10 minutters gang fra Dubai Mall, forlystelsesparken Kidzania og Dubai Aquarium & Underwater Zoo, og hotellet er derfor et oplagt valg for dem, som er interesserede i en spændende storbyferie med god mad og shopping i luksusklassen, samtidig med at I er tæt på stranden.

Den udendørs swimmingpool har åbent fra 7-19 og tilbyder komfortable cabanas, så I kan solbade, svømme omgange eller bare nyde lidt afslapning ved poolen. Hotellet har desuden et business-center med Connect Desk, 4 møderum og alle faciliteter, så det er også velegnet til den forretningsrejsende.

Værd at vide

Boutique-hotel kun 10 minutters gang fra den ikoniske skyskraber Burj Khalifa og mange andre seværdigheder

Samtlige værelser er luksuriøst indrettede med designermøbler, og de har alle et unikt badeværelse med separat badekar og bruser samt gratis WiFi og fladskærms-tv med satellitkanaler
3 spændende restauranter og en food truck sørger god og innovativ mad
Fitnesscenteret er med det nyeste træningsudstyr og er åbent 24 timer i døgnet, så I kan træne, når det passer jer
Vida Downtown ligger tæt på flere gode golfbaner, og personalet hjælper gerne med at booke tee-tid.

Kontakt os for en pris

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

j