The Palace Downtown Dubai

1001 nats eventyr efter mørkets frembrud

Smagfuldt luksus hotel i Dubai centrum

The Palace Downtown Dubai

På The Palace Downtown kombineres traditionel arabisk design med topmoderne faciliteter for at skabe en fantastisk oplevelse for dig som gæst. De rummelige og overdådige værelser på The Palace Downtown er indrettede i moderne mellemøstlig stil med balkon og luksuriøst badeværelse. Her er interaktivt tv, dvd afspiller, kaffe- / temaskine, minibar samt gratis WiFi på samtlige værelser og 24-timers roomservice. Hotellet huser 4 udsøgte restauranter, der serverer alt fra argentinske bøffer til thailandske karryretter. Spisestederne er åbne dagen igennem og byder også på buffeter med middelhavs- og mellemøstlige retter. I kan slappe af under palmerne omkring den udendørs pool eller i spaen på The Palace, hvor der tilbydes ansigts- og kropsbehandlinger. Der findes desuden tyrkisk bad, spabad, dampbade og monsunbrusere.

Beliggende i hjertet af Dubai

Beliggende i hjertet af Dubai i gåafstand til mange seværdigheder som Dubai Mall og Souk Al Bahar med gode indkøbs- og underholdningsmuligheder, der kun ligger 5 minutters gang fra The Palace Downtown. Udsigt til springvandet ved Dubai Mall og Burj Khalifa fra hotellets eksklusive pool og restaurant områder. Hotellet har fire restauranter sørger for kulinariske perler under jeres ophold. Helt overdådigt swimmingpool område med palmer og arabiske telte, der forvandler sig til 1001 nats eventyr efter mørkets frembrud.  Lampens ånd er flyttet ind i en iPad på jeres værelse, og på denne iGENIE kan I så let som ingenting bestille alle former for service på hotellet – og I har mere end 3 ønsker.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k