Privat yacht | Ioniske øer | Grækenland

Ud over det sædvanlige, privat yacth med besætning, ypperste gastronomi og sejlrute

Privat yacth Grækenland – Alexa J

Oplev De Ioniske Øer og smukkeste græske perler
Havn: Zankynthos | Grækenland 

Skibet Alexa J, er i alt 38 meter (124 fod),  og må absolut sættes i kategori som ekstra vagant – luksusyacht og eksklusivt hjem til søs med total privatliv.  Det er vanskeligt at beskrive dette skib, uden at det virker som en overdrivelse… Uden tvivl er ALEXA J det mest smukt designede sejlskib i Grækenland. Hver et hjørne at skibet, er unikt designet og kræset om.  Med et masterbedroom for to personer, og plads til børnene i egen separat kahyt. Overalt på skibet er designet, rent, lyst, flagerende bohéme stil, samtidig rustikt, og med De Ioniske øer i baggrunden, er dette private cruise – luksus yacht, starten til at opleve sider af de græske øer, hvor det kun er muligt at sejle til.

Der gøres mange stop undervejs, hvor skibet ligger til, i de små yndige pittoreske havnebyer, farverige, gæstfrie, og helt afslappet stemning. Udforsk unikke ø-landskaber og kultur på blandt andet Korfu og Kefalonia til de mindre kendte små øer Othoni, Strofades og Antipaxos.

I er i dygtige hænder på ALEXA J’s professionelle diskrete team på seks personer, og foran er venter en ultimativ sejlsoplevelse. Kokken tager dig ydermere på en rejse gennem et hav af smagsoplevelser, hvilket gør hvert eneste måltid til et kulinarisk minde, alt frisk fra de lokale markeder. Nyd en hummerpicnik under oliventræer på en øde strand, eller en syv-retters gourmetmiddag med ekstravaganza under en himmel fuld af stjerner.

Yogasessioner og spa-behandlinger kan nydes på øverste dæk, og din personlige divemaster kan vise dig gennem klassificerede men ukendte farvande hvor nogle af verdens bedste dykkepladser, blandt andet antikkens templer på havbunden, dækket af svampe og koraller, der reflekterer sollyset. Der er barnepige med på skibet, som også kan imødekomme yngre børn.

Se video fra Alexa J:

Inspiration til sejlruter:

 

Personer: 4 voksne + 2/3 børn
Antal nætter:
Fra 3 nætter med fleksibel rejserute, 38 meter (124 fod) luksus yacth.
Crew: 6 pers., inkl. barnepige, yoga instruktør, massør, kok, dykkermaster mm.  Professionel divemaster og udstyr, med tre dyk per dag inkl.
Påmønstring: Zankynthos

Forslag til sejture:


7 nætter:

Zakynthos – Kefalonia – Ithaca – Kalanos & Kastos – Meganisi & Lefkada – Preveza – Paxi – Korfu.

5 nætter: 
Zakynthos – Kefalonia – Ithaca – Meganisi & Lefkada – Paxi – Korfu

4 nætter:
Zakynthos – Ithaca – Kalanos & Kastos – Kefalonia


Kort over De Ioniske øer – Grækenland 

Kontakt os for et tilbud

k

k