COMO Parrot Cay – Caribien

Du bliver forkælet med sofistikeret og varieret gourmetmad

Oplev den naturlige pragt og ro, der definerer dette tropiske paradis

COMO Parrot Cay – Caribien Turks & Caicos

Et af de mest afsides og eksklusive resorts i det nordlige Caribien. Her får du skræddersyet dine ferieoplevelser efter behov, fordi vi ved, at alle har forskellige idéer om, hvad en drømmeferie bør omfatte. Uanset om du rejser med en ægtefælle, partner, børn, familie eller venner, er vores sofistikerede faciliteter tilgængelige for alle gæster. Parrot Cay lokker med uberørte hvide sandstrande og frodige tropiske landskaber.

Omgiv dig med let elegance og total komfort. Parrot Cays suiter, villaer og strandhuse tilbyder privatliv og en guddommelig følelse af total afsondrethed. For gæster, der søger den ultimative luksus og service er her 6 villaer med havudsigt, spektakulære solnedgange, privat butlerservice og faciliteter designet til at opfylde alle dine behov. Du bliver forkælet med sofistikeret og varieret gourmetmad, uanset om den nydes i egen villa, på vores to restauranter eller som en romantisk strand-middag.

Turks og Caicos luksus spa giver forhøjet velvære gennem yoga og beslægtede behandlinger, fra kropsbehandlinger til ansigtsbehandlinger og massage.

Her får du skræddersyet dine ferieoplevelser

Blandet andet: Infinity pool og soldæk med udendørs bruser, privat yoga studie og yoga pavilion. Pilates hytte og veludstyret pilates studie og dampbade, sauna og udendørs jacuzzi. Trænger du til motiom er der fitness center, og en pool på 500 m2. 

Masser af bøger og DVD-bibliotek, gratis WiFi, tennisbaner, børnepasning og gratis børneaktiviteter.

Kontakt os for et tilbud

k