The Chedi Oman

I hjertet af Oman ca. 20 minutters kørsel nord for Muskat, finder du denne oase af mystik og luksus. Hotellet er bygget lige ved havet og med de høje bjerge som baggrund har næsten den perfekte beliggenhed. Stilen er minimalistisk, men kombinationen med den traditionelle Oman arkitektur skaber elegance og unikhed. Luksuriøs indretning med fokus på detaljerne er fælles for alle typer værelser, hvor valget af lyse farver bringer harmoni og ro.

The Chedi råder over i alt 156 værelser og suiter fordelt i forskellige typer. De har alle udsigt til enten havet eller til Hajar Bjergerne og er udstyret med alt tænkelig komfort: aircondition, telefon, tv, separat, separat toilet og separat bruser minibar, hårtørrer mm. The Chedi Club Suites er en- eller toetages villaer med balkon eller terrasse som er en god indkvarterings mulighed for børnefamilier.

Hotellet har adskillige faciliteter som f. eks. stor spa afdelingen, to swimming pools, tennisbaner, fitness center, butikker og en restaurant som servere udsøgte retter fra det internationale køkken.

Da der ikke er direkte fly til Muskat, vil ruten inkl. flyskift undervejs.

Fakta om hotellet
156 værelser

20 min. fra Muscat