UGANDA
UGANDA
UGANDA
UGANDA

Rundrejse til Uganda

Med rejseleder:  Michael O. Jørgensen

Rejse program*

1 nat på Admas Grand Hotel, Entebbe
1 nat på Gulu Churchill Courts, Gulu

2 nætter Kidepo Savannah lodge Kidepo Valley national Park
2 nætter Pakuba Safari lodge, Murchisons falls national Park.
2 nætter Kibale Forest Camp, Kibale Forest national Park 
2 nætter Buffalo safari lodge, Queen Elizabeth National Park 
1 nat Ishasha Jungle lodge, Ishasha 
2 nætter Ichumbi Gorilla lodge, Bwindi 
1 nat Kigarama Wilderness lodge, Lake Mburo national Park 
1 nat Mabamba Lodge, Mabamba

* forbehold for ændringer af rute og hoteller

Kontakt os for priser 

Turen kan arrangeres i grupper fra 10 personer, og skræddersyes efter ønske.

Tag med Michael O. Jørgensen til Uganda

Michael er en af Danmarks mest erfarne rejseledere på Uganda som destination. Med mere en 35 års rejseerfaring i landet, heraf 34 år som rejseleder og kender hvert eneste hjørne i landet.

Michael har rejst, arbejdet og ledet rejser til landet siden sine helt unge dage, mere end halvdelen af hans liv. Uganda er med andre ord Michaels anden baghave.  Desuden bistår Michael Ugandas ambassade i København i spørgsmål inden for turisme i Uganda.

Michael tager dig med på en eventyrlig rejse i Uganda, gennem storslåede landskaber med farverig kultur, og et fantastisk dyreliv.  Michaels store kærlighed og passion for landet smitter, sammen med en årelang erfaring med Uganda.

Ja tak, ønsker at få tilsendt et tilbud til Uganda

Om Uganda
Eksempel på program

Uganda

Uganda ligger i det østlige Afrika, med nabolandene Kenya, Tanzania, Rwanda, DRC og Sudan som grænser.

Landet har bærer navnet Uganda, som er udsprunget at det gamle Buganda kongerige som dominerede området inden det i 1894 blev til Britisk protektorat. I 1962 blev landet selvstændigt, hvor briterne indsatte Edward Muteesa som præsident og Kabaka for landet, i øvrigt blev han ved samme lejlighed slået til ridder.

Landet har efterfølgende gennemgået flere borgerkrige med skiftende ledere og diktatorer, landet nuværende præsident kom til magten i 1986, hvor det lykkedes at jage den daværende leder Okello ud af landet. Museveni’s tog magten og dannede regering og blev præsident, senere blev han landets første folkevalgte præsident i 1996.

Landet er kendt som Afrikas Perle, som stammer fra en note i Winston Churchill bog om hans rejse i Uganda i 2007, i bogen My African journey beskriver Churchill Uganda som Afrikas perle.

Og kælenavnet er ikke med urette, Uganda er fantastisk smukt og frodigt, og byder på en palette af farverig kultur, smukke landskaber og en mangfoldighed af plante og dyreliv.