12- Dages rundrejse til fascinerende Nepal og uberørte Bhutan

Nepal er berømt for sin mangfoldige kultur, rige naturarv og verdens højeste bjerg Mount Everest.
I Bhutan kan du forbedre dit velvære, fordybe dig i undren og begive dig ud på spændende eventyr.​

Nepal & Bhutan Rundrejse

Oplev det, farverige Nepal og uberørte Bhutan på en 12 dages luksusrejse

Vi inkluderer:

Fly fra Danmark, 12 dages rejse med indkvartering på 5-stjernede luksushoteller, helpension, engelsktalende guide

Udflugter:
Helikoptertur inkl. champagnemorgenmad ved Mount Everest.
I skal derudover besøge Tigers Nest og få et væld af oplevelser i Bhutan. Blandt andet: Yoga, massage og fortællinger om astrologi, buddhisme og meget mere.

Rejseoversigt:
4 nætter i Katmandu, Nepal
3 nætter i Thimpu,  Bhutan
2 nætter i Punakha, Bhutan
2 nætter i Paro, Bhutan

4* hoteller fra kr. 35.995 per person i delt dobbelt værelse.
5* hoteller fra kr. 68.995 per person i delt dobbelt værelse.

Fra priserne er baseret på rejse i lavsæsonen.

*Forbehold for prisjusteringer og ændringer.

Se et smugkig på helikopterturen

Om Nepal & Bhutan
Eksempel på program

Nepal

Nepal er berømt for sin mangfoldige kultur og rige naturarv, med blandt andet verdens højeste bjerg – Nepal er et must-visit sted mindst én gang i livet. Kathmandu, Nepals største by, er både landets politiske og kulturelle hovedstad. Kathmandu er en by, hvor gamle traditioner møder de seneste teknologiske fremskridt. Det er dog fortidens storhed, der fortryller besøgende, hvis blik kan dvæle ved en fortræffeligt udskåret trævinduesramme, en bronzeskulptur fra det 18. århundrede eller de åndeligt opbyggende stupaer. Stupaerne er byens vartegn og der er en fantastisk ro omkring dem – enten på udsigtspunkter eller dem inde i byen, hvor munkene går omkring og drejer bederuller mens man høre mantraen “om mani padme hum” Ligesom enhver storby har Kathmandu set en hurtig udvikling i det sidste årti, men på trods af den travlhed, der er så typisk for metropol byer, forbliver dens folk lige så venlige som altid. Kathmandu bevarer sine gamle traditioner.

Bhutan

I en verden, der altid er i bevægelse, giver Bhutan tilflugt og ro. Her kan du finde jordiske fornøjelser: bueskydning og ældgamle håndværk, retter med hjemmelavet ost og frygtindgydende stærk chili, betagende vandreture og helende varme stenbade.  Men der er også et andet Bhutan – det, som antydes af bønneflag, der er spændt ud over slugterne og flagrende på hver bakkeside. Det er her, hvor uhøjtidelig humor møder dybt forankrede overbevisninger, og episke landskaber og langsomme rejser skaber plads til stille ærefrygt. I dette Bhutan kan du forbedre dit velvære, fordybe dig i undren og begive dig ud på spændende eventyr.  Med mere end 70% er skovdækket og som verdens første kulstofnegativt land planter vi også frøene til videnskabs- og teknologiinnovation.  Der er ikke kun ét Bhutan at opdage; der er mange. Fra ældgamle byer til majestætiske bjerge er døren til riget åbent igen for gamle og nye venner.

Ja tak, ønsker at få tilsendt et tilbud til Nepal & Bhutan