Hvor eventyret begynder

Vinder af National Geographic Traveller’s 2021 Reader Awards

I næsten 50 år har Exodus arrangeret  utrolige eventyrferier rundt om i verden. Gennem årene er vores passion for eventyrrejser og opdagelser kun vokset. Hvad der startede i Himalaya, er udvidet til en række af 600+ små gruppe og selvguidede ture til 100+ lande rundt om i verden.

Rejser for dig, som vil opleve, har en eventyrer i maven.. Hos Exodus handler eventyrrejser ikke kun om at tage folk med på fantastiske ferier, det handler også om at give tilbage til de mennesker og rejsemål vi besøger. Det er derfor, vi har introduceret People, Places and Planet-planen for at sikre, at vores eventyr er Natur Positive.

 

Et mindre udsnit af hvad der kan tilbydes af over 500 forskellige rejseplaner – Kontakt Rajan K Sakaria tlf. 33 34 33 33 for flere informationer 

Bestil tilbud på en Exodus eventyrrejse

British Travel Awards - Best Travel Company for Adventure Holidays 2021-22Best Tour Leader - Valerie ParkinsonNat Geo

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.