Følg med… DJ Martin Jensen på Maldiverne!

 

Celebrity DJ, Martin Jensen er vært for ME, MYSELF ONLINE

Kendis-DJ, Martin Jensen, – præsenterer på lørdag et fantastisk liveshow direkte fra Maldiverne. Voya Travel har i den forbindelse samarbejdet med Martin Jensen og Crew omkring dette arrangement,  og vi er mega stolte af at præsenterer ikke mindre end: 

LIVE SHOW

 Kendis-DJ, Martin Jensen, – præsenterer på lørdag et fantastisk liveshow direkte fra Maldiverne. Voya Travel har i den forbindelse samarbejdet med Martin Jensen og Crew omkring dette arrangement.

HVORNÅR

ME,  MYSELF ONLINE kan opleves direkte fra Maldiverne.

Se showet som vises online fra paradisøen Finolhu Baa Atoll på Maldiverne. 

Lørdag 5. december 2020 på Twitch
kl. 10.00 – 13.00

Martin Jensen er en af Danmarks største kunstnere med over 1 milliard streams, og er nr. 45 på DJ Mag Top 100 DJ’s afstemning.  Martin Jensen giver sine fans gennem sin musik, en optimal og enestående mulighed at bringe folk sammen til en episk solo livestream ved navn ME MYSELF, ONLINE  fyldt med overraskelser.


LINK TIL ONLINE SHOW LØRDAG

https://www.youtube.com/watch?v=HiXZGbLRQrY

Finolhu Baa Atoll | Maldiverne

Finolhu åbnede i 2016, men er lige blevet nyrenoveret for mange millioner. Resortet har 125 villaer. Seaside Finolhu Baa Atoll Maldives er ejet og administreret af Seaside Collection, en europæisk hotelgruppe med en eksklusiv portefølje af luksuriøse resorts og byhoteller. “Finolhu”, som er en direkte oversættelse af “sandbank” i Dhivehi, ligger i Baa Atoll, et UNESCO-biosfærereservat på Maldiverne.

Finolhu – Baa Atoll Seaside

Psst…se de fede tilbud

Finolhu Baa Atoll Maldiverne

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi dig alle vores bedste rejsetilbud.Vi får ofte rigtige gode ideer, og kanon gode kampagner fra flyselskaber. Eks. kæmpe rabatter på business-flybilletter og fordelagtige tilbud fra luksushoteller, fra hele verden.
Vi vil gerne dele alle de muligheder med dig.
Og bare rolig, vi sender ikke mange mails, kun når vi har noget på hjertet.Indtast email