One & Only Cape Town Sydafrika

Resort med indtryk for alle sanser og fantastiske oaser inde som ude

One & Only Capetown Kapstaden

One&Only Cape Town ligger ved V&A Waterfront, som helt uden sammenligning er Cape Town’s mest mondæne kvarter med restauranter i verdensklasse. Det helt fantastiske luksushotel har panoramaudsigt over Table Mountain, udendørs infinity-pool, terrasse med liggestole.

Resortet er det perfekte hotel Cape Town byder, med elegante værelser og suiter med egen balkon. Samtlige værelser har desuden kaffe, og te-faciliteter, tv med dvd-afspiller samt eget marmor – badeværelse med regn bruser og separat badekar. Gæsterne kan slappe af i spaen, hvor der bydes på sauna samt et udvalg af massagebehandlinger. Hotellet har også et moderne fitnesscenter samt opholdsstue med film og spil. Hotellet har flere spisemuligheder, herunder restauranten Nobu, der serverer japanske retter.

 

Kulinariske oplevelser

Hotellet med stjernekokke og gastronomi i Michelin klasse – med imponerende restauranter, hvor blandt andet den berømte japanske stjerne-chef Nobu, står i front for alle resortets restauranter af samme navn. Oplev japansk og sydafrikansk – internationalt madkultur blive smeltet sammen, i restauranter der alene grundet maden tiltrækker folk fra hele verden.

Cape Town står på listen over Afrika top 10’s mest spændende og smukkeste byer, også en storby der tilbyder alle former for seværdigheder,  både aktive og kulturelle oplevelser, routes de wine, fænomenal golf, whale watching, spændende historie, eller dykke med hvidhajer, og selvfølgelig er et besøg på Table Mountain et must.  Resortet er egnet for alle aldre, og for jer der leder efter et hotel – med den bedste beliggenhed i Cape Town.

Kontakt os for et tilbud

k