Ø-hop Mahe & Praslin Seychellerne

Bo på hyggelige turistklasse hoteller i fem stjernet omgivelser

8 dages ø-hop på Mahe og Praslin

Bo på hyggelige turistklasse hoteller i fem stjernet omgivelser

Voya Travel anbefaler et 8 dages ø-hop til Seychellerne hvor I kan opleve øerne Mahe og Praslin. En rejse til Seychellerne kan godt gøres for rimelige penge, hvis I vælger, at bo på gode turistklasse hoteller. Naturen og omgivelserne vil fortsat give en 5 stjernet oplevelse.

Start med tre nætter på hovedøen Mahe. Her bor I direkte på den populære Beau Vallon strand, og har en bil til rådighed den ene dag, så I kan komme rundt og opleve den smukke ø.

De sidste fire nætter på Praslin øen, på enten Cote d´Or stranden eller Grand Anse (afhængig af hvornår på året I rejser). Praslin er kendt for nogen af verdens bedste strande og den Unesco fredet Valleé de Mai Natur Reservat. På Praslin har I en heldagstur til naboøerne, Cousin Island, Curieuse og St. Pierre, som er inkluderet i jeres ophold.

Højdepunkter på ø-hoppet:

Mahe – Smuk grøn, frodig ø, flotte strande med turkisblåt hav. Gode vandre muligheder. Victoria – verdens mindste hovedstad.

Praslin –
Granit klipper, Vallee de Mai Natur Reservat med den dobbelte kokosnød – coco de mer. Smukke strande. Heldagstur tur til Cousin, Curieuse og St. Pierre – fugle, landskildpadder og fantastisk snorkling

Rejseoversigt:

Dag 1: Afrejse fra København
Ankomst dagen efter på Seychellerne / Mahe

Dag 2-4: Mahe Seychellerne
Mahe er en flot bjergrig grøn frodig ø. Her er skønne strande, krystal klart vand og god snorkling i de forskellige Marine National Parker der ligger omkring øen.  1/3 af øen er dækket af Morne Seychellois National Park, her er der mange muligheder for kortere og længere vandreture.  I har billeje en dag, så I kan udforske øen på egen hånd. I kan sagtens nå øen rundt af de små veje, da øen kun er 21 km lang og 6 km bred. Stop i Victoria og gå ind på det lokale marked. Gå en tur i  National Parken. Tag et håndklæde med og gør stop ved en øde strand.
3 nætter på Augerine Hotel

Dag 4-8: Praslin
Turen til Praslin foregår i et lille fly med plads til 19 personer. I flyver lavt henover St. Anne Marine National Park der ligger mellem de to øer. At rejse mellem øerne på Seychellerne er altid en kæmpe oplevelse og føles som en udflugt.  I kommer til at bo ned til en fantastisk strand på Praslin, med pudderagtige bløde sand. Udover heldags turen til Cousin, Curieuse og St. Pierre, der er en stor oplevelse vil vi anbefale jer at leje cykler eller en bil og køre øen rundt. Gør stop ved Vallee de Mai Natur Reservat og tag en guidet rundtur ind i parken. Her vokser den sjældne dobbelte kokosnød – coco de mer og der findes mange fuglearter der kun lever her. Stop ved en af de mange smukke strande, der er flot omkranset af granitklipper – nyd at I har det hele for jer selv.
Mellem okt. – mar.: 4 nt. på: Hotel Indian Ocean Lodge
Mellem apr. – sept.: 4 nt. på Acajou Hotel 

Dag  8-9: Fly til København
Ankomst dag 9.

Se priser & aktuelle tilbud

Augerine Hotel – Mahe
Et lille hyggeligt turistklasse hotel med kun 15 værelser. Fantastisk beliggenhed midt på Beau Vallon stranden, hvor der er masser af restauranter og liv. Alle værelserne ligger ud til haven, der går ud til stranden, så havet kan skimtes fra værelserne. Værelserne er enkelt indrettet, der er aircondition og I har jeres egen terrasse eller balkon.

Acajou – Praslin
Et skønt turistklasse hotel, der ligger ned til den skønne Cote d´Or strand. Deluxe værelserne er store og lyse, de ligger smukt ned til stranden. Der er havudsigt fra balkonen. Hotellet har 52 værelser og her er to restauranter, pool og et lille spa.

Indian Ocean Lodge – Praslin
Et dejligt turistklasse hotel med 32 smukke værelser med egen balkon. Bygget i creoler stil med flotte lyse værelser. Hotellet har restaurant og pool, det ligger lige ned til Grand Anse stranden, er en af de længste strande på øen – et skønt fredfyldt sted

7 nætter/8 dages ø-hop på Mahe og Praslin

Vejledende pris pr. person i delt dobbeltværelse:

 

 

 

 

* Børn under 2-11 år i opredning, opnår rabat på oplyste priser.

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Mahe t/r
 • Indenrigs fly Praslin – Mahe t/r
 • Modtagelse i lufthavnene af vores repræsentant
 • Bustransport Mahe lufthavn – Augerine Hotel t/r
 • 3 nætter: Mahe – Augerine Hotel – standard dbl.vær.
 • 1 dags billeje på Mahe, en Suzuki Celerio
 • Bustransport Praslin lufthavn – Indian Ocean Lodge eller Acajou Hotel t/r
 • 4 nætter: Praslin –  Hotel Indian Ocean Lodge – standard dbl.vær.
  * eller  Acajou Hotel – deluxe dbl.vær.
 • Heldags tur til Cousin, Curieuse og St. Pierre med frokost
 • Inkl. morgenmad alle dage
 • Rejsegarantifond samt udvidet ansvar og konkurssikring
 • 24 timers service
 • *Hotel Indian Ocean Lodge ligger på Grand Anse stranden og bruges i perioden oktober – marts.
  *Acajou Hotel ligger på Cote d´Or stranden og bruges i perioden april – september.