Indian Ocean Lodge – Seychellerne

Slap af ved en af verdens bedste strande

En oase med skøn beliggenhed

Om Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge er en afslappende lille oase med en skøn beliggenhed, der er perfekt til en romantisk ferie eller et rigtigt ø-eventyr med familien. Beliggenheden er samtidig ideel som base til at udforske seværdighederne på Seychellernes magiske øer.

De 32 værelser på Indian Ocean Lodge er beliggende langs stranden i 2-etages huse omgivet af tropiske haver. Interiøret er designet i pastel- og jordfarver sammen med inventar af traditionelle materialer som palmeblade og kokosnødder og skaller. De hvidvaskede møbler er bygget af lokale snedkere.

Standardværelserne er udstyret med king-size senge og med to sofaer, der kan ændres til to enkeltsenge, hvilket gør det muligt for en familie på 4 at bo komfortabelt. Hvert værelse er også forbundet med det tilstødende værelse, hvilket giver masser af plads til familier med op til 8 personer.

Hotellets egen Blue Marlin Restaurant serverer en dejlig morgenmad, frokost, middag og alt der imellem. Poolbaren serverer iskolde drikkevarer dagen igennem.

Tropisk ø-eventyr for hele familien

Indian Ocean Lodge ligger på øen Praslin i Seychellerne, der ofte bliver fremhævet som øen med nogle af de bedste strande i verden. Praslin er Seychellernes næststørste ø

Hotellet ligger tæt på Vallée-de-Mai naturreservatet, der er blevet udråbt til at være den originale Edens Have. Oplev en frodig og smuk natur, der er hjemsted for verdens største nød coco-de-mer, som de i gamle dage troede kom fra store undersøiske træer

Tag på eventyr til naboøerne Mahé, La Digue, Cousin og Aride. Kør med Mont Plaisir bussen til endestationen og gå en flot rute ned til den skønne Anse Lazio strand. Sejl- og bådture med og uden fiskning eller dykning arrangeres nemt fra hotellet.  Kun 5 minutter i bil fra Praslin lufthavn. (lille bitte lufthavn).

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Seychellerne

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Seychellerne eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Seychellerne rejse.

k