Shanti Maurice Mauritius 

Øde kridhvid strand, turkis blåt vand, smukke klipper og grønt bakkede landskab danner rammerne om Shanti Maurice.

Shanti Maurice Mauritius

Resortet ligger et af de smukkeste steder på Mauritius. Vi lever vores liv gennem vores sanser og uanset om I nyder at slappe af på en lækker sandstrand mens I indånder duften af sukkerrør eller vil forkæle jer selv med gourmet mad, gode vine og spa behandlinger – i luksus omgivelser, så tilbyder Shanti Maurice det hele.

De 61 suiter og villaer ligger flot med uforstyrret udsigt over havet, hver suite og villa er luksuriøst indrettet i et tidsløs design, med alt hvad I behøver. De mindste suiter er på 81 m2 og den største villa har tre soveværelser, egen pool og er på 1.000 m2. Shanti Maurice er både for par og familer, her er flere forskellige pools – nogle er kun for voksne og mange aktiviteter til store og små. Der er masser af muligheder for at være aktive når I bor på Shanti Maurice. Spil golf, kite surf eller tag på en af de mange udflugter rundt på øen.

Gastronomi & aktiviteter

På Shanti Maurice er der kælet for hver en detalje og maden er smukt anrettet og meget varieret. Morgenmaden kan I nyde i jeres suite, villa eller på en af restauranterne. Spis frokost med fødderne i sand og smag et utal af fisk og skaldyr på Fish Market. For Sushi elskere er der en Sushi Lounge. På La Kaza Mama spiser I lokale delikatesser. Restauranten er bygget i køkkenhaven og I spiser i uformelle hyggelige omgivelser. Eller I kan spise en middag under stjernerne på Restauranten Stars. Slut aftenen af på den charmerende Rum Shed Bar, her kan I nyde en lokal rom mens I ser en film i den udendørs biograf.

Følgende aktiviteter er inkluderet I jeres ophold på Shanti Maurice:

  • SUP, vandcykler og kajak
  • Fitness center, sauna og dampbad
  • Cykler, tennisbane, løbesti
  • 9 hullers putting green
  • Green fee til 18 hullers golfbanen – Avalon Golf & Country Club, inkl. transport til og fra banen samt en golfbil per runde og bolde til drinving range
  • 30 minutters fotografering af en professionel fotograf rundt på resortet
Priser på Shanti Maurice

k