Shangri-La’s Le Touessrok – Mauritius

Velkommen til Shangri-La’s berømte luksus og gæstfrihed

Minimalistisk med lokal charme

Hotelkæden Shangri-La er for mange indbegrebet af asiatisk gæstfrihed og luksus, og det gælder naturligvis også på Shangri-La’s Le Touessrok & Spa på Mauritius. Det femstjernede resort ligger smukt i pagt med naturen helt ned til Det Indiske Ocean på Mauritius’ østkyst. Shangri-La’s Le Touessrok & Spa blev bygget i 1975 og senest renoveret fra inderst til yderst i 2015. Stedets minimalistiske indretning og design – i en smagfuld blanding af moderne arkitektur og den lokale charmerende byggestil – med hvidskurede mure, er fortsat bevaret. De 200 luksuriøse juniorsuiter har alle en fantastisk havudsigt og er udstyret med alle tænkelige luksus faciliteter.

Prøv den afslappende spa, her er et stort udvalg af skønhedsbehandlinger og massage. Slap af ved det elegante pool område, der stort set ligger på stranden og har smuk udsigt over det turkisblå hav. Maden, I får serveret på resortets restauranter er et sandt kulinarisk eventyr. De udsøgte retter har et strejf fra det kreolske køkken og tilberedes med karakteristiske, lokale krydderier.

Privat ø for Shangri La’s gæster

Ud for resortets uberørte kyst ligger to paradisiske øer, den ene Ilot Mangenie er tilgængelige udelukkende for Shangri-La’s’ gæster. Her kan I nyde livet i den trendy strandklub med butlere. På Ile aux Cerf finder I en spektakulær 18-hullers mesterskabsgolfbane, som er designet af den berømte progolfspiller Bernhard Langer.

Følgende aktiviteter er inkluderet i jeres ophold på Shangri La´s Le Touessrok:

–  Gratis green fee: Ile aux Cerfs Golf Club, inkl. bådtur til og fra øen
–  Gratis green fee: Anahita Golf Club, inkl. transport til og fra banen.
–  Kajak
–  SUP
–  Windsurfing
–  Vandcykler
–  Tennis
–  Fitness
Health Club med sauna og dampbad.

Kontakt os for et tilbud

k