You & Me Cocoon Maldiverne

Nyt romantisk luksusresort med fantastiske villaer bygget på pæle i vandet og på stranden

Om You & Me Cocoon

Når I opholder jer på You & Me Cocoon, får kvalitetstid en helt ny betydning, og øen er beriget med en Michelin Chef i verdensklasse.

You & Me er et helt nyt 5-stjernet resort kun for voksne beliggende i Raa-atollen i det nordlige Maldiverne – 20 minutter med speedbåd fra Ifuru lufthavn eller 45 minutter med vandflyver fra Malé Lufthavn.

I kan vælge mellem 99 villaer på vandet og 10 på stranden, som findes i 7 kategorier fx Manta Villa på 55 m2, Dolphin Villa på 65 m2 med pool eller Strand Suite på 85 m2 med pool view. Alle villaer er smagfuldt indrettet i lyse og lette farver, der bringer stemningen fra stranden helt ind i boligen. Perfekt til jeres rejse til Maldiverne.

Her bor I med enten halvpension plus, helpension plus eller All Inclusive. Vælg mellem et bredt udvalg af spisemuligheder og spis fx frokost i en af á la carte restauranterne og middag i hovedrestauranten. Af restauranter skal især fremhæves undervands-restauranten H2O, med Maldiverns første Michelin kok  med chef Andrea Berton, hvor I nyder jeres måltid, mens I kan følge med i det fantastiske liv under havet.

Se video fra You and Me Cocoon

Lækkert barfodsresort

You & Me Cocoon er kun for voksne, så I får ro til virkelig at nyde hinanden

På You & Me Spa tilbydes mange fantastiske behandlinger for krop og sjæl med inspiration fra hele verden og luksus skønhedsprodukter fra Elizabeth Arden PRO og HESITO – her bliver du forkælet

I resortets Water Sports Centre tilbydes aktiviteter til at udforske vandet omkring atollen som snorkling, dykning, jetski, paddleboard og bådudlejning.

Af udflugter kan vi anbefale delfin cruise, picnic på en øde ø, besøg til lokalbefolkningen på naboøer eller hvad med at svømme med hvalhajer i Hanifaru Bay.  Få foreviget jeres eventyr på You & Me Cocoon med en professionel foto session.

You & Me Cocoon sørger for daglig underholdning i form af koncerter, kulturelle shows og fester på stranden.

 

Kontakt os for et tilbud

k