Atmosphere Kanifushi – Maldiverne

VERDENSKLASSESERVICE PÅ ET PREMIUM ALL INCLUSIVE-RESORT

Maleriske Lhaviyani Atol

Atmosphere Kanifushi ligger på den maleriske og tyndt befolkede Lhaviyani Atol blot 35 minutter med vandflyver fra Malés internationale lufthavn, og er perfekt hvis du skal på rejse til Maldiverne. I alt 150 villaer med direkte adgang til atollens uberørte, hvide strande – alle villaer er meget rummelige og smagfuldt indrettet med maldivisk interiør, friluftsbadeværelse og privat have.

Som et all inclusive-resort er alle måltider på resortets fem restauranter selvfølgelig inkluderet i jeres ophold. Morgenmad, frokost og aftensmad nydes som overdådige buffeter eller ved levende madstationer, og der er både vegetariske menuer på den første 100 procent vegetariske restaurant på Maldiverne, a la carte-retter og teppanyaki-grillspecialiteter på Restaurant Sunset at vælge imellem. I resortets barer er der et stort udvalg af drikkevarer både til og mellem måltiderne, alt fra udsøgte vine og champagne til cocktails eller mocktails og meget mere. Og er det ikke nok, har I gratis minibar med øl, vin, sodavand og udvalgte snacks.

 

Masser af aktiviteter

På et femstjernet resort som Atmosphere Kanifushi er servicen naturligvis i verdensklasse, og I kan forvente en bred vifte af gratis aktiviteter herunder udflugter, solnedgangsfiskeri, snorkling samt ikke-motoriseret vandsport som windsurfing, katamaransejlads, kano, paddleboard og sejlbådsture. I kan også holde formen ved lige i fitnesscenteret eller spille tennis på den oplyste tennisbane i The Club House. Er I på rejse som par, får I 50 rabat på en parmassage i resortets wellnessområde.

 

Kontakt os for et tilbud

k