Kuredu Island Resort Maldiverne

En fantastisk ø for børnefamilier

Om Kuredu Island Resort

Et skønt feriested for jer, som ønsker et hotel med høj komfort på et skønt 4-stjernet hotel til jeres rejse til Maldiverne. Kuredo Island Resort & Spa er omgivet af den smukkeste lagune og lange kridhvide sandstrande.

Du kan vælge din foretrukne indkvarteringstype mellem 383 villaer og bungalows beliggende ved poolen og på stranden. Alle er indrettet i tropisk stil med king size bed, flise- eller trægulve. Møbleret veranda, aircondition, minibar, køleskab, Nespresso maskine, telefon, cd afspiller, værdiboks, fri afbenyttelse af chaise lounges ved poolen plus strandhåndklæder.

Tilfredsstil dine smagsløg på Kuredus restauranter og barer med et bredt udvalg af spisesteder. Vælg for eksempel en udsøgt middag på The Beach med smage fra Orienten og fjernøsten eller Middelhavets lækkerier tilberedt perfekt på Franco’s.

I kan bo på Kuredu med halv- eller helpension, All Inclusive Plus og All Inclusive Gold.

Føler du dig stresset eller træt og ønsker du ny energi og foryngelse af krop og sjæl? Hos Duniye Spa har de behandlinger, der giver dig en dyb følelse af ro og glæde. Oplev balancen mellem indre og ydre skønhed der medbringer en følelse af lykke.

Top 10 to do

Veli Dinner på stranden

Udforsk Lhaviyani Atoll på en luksus sejlbåd

Prøv at dykke

Heaven on earth i Duniye Spa

Dine Around på Kuredus 5 restauranter

Fisketure

Dans til White Party

Kom bag scenen og snak med de lokale om facts om Maldiverne

Spil golf

Snorkel ved verdens mest fantastiske rev