Innahura Maldives Resort Maldiverne

Nyd udsigten fra din egen Beach Bungalow

Om Innahura Maldives

Innahura Maldives Resort er et nyt resort omgivet af en smuk lagune og en lang hvid sandstrand på øen Innahura ved Lhaviyani Atoll. Perfekt til din rejse til Maldiverne

Alle Beach Bungalows er 79 m², fordelt på 33 Sunset Beach Bungalows og 45 Sunrise Beach Bungalows, heraf 4 side-by-side bungalows til familier. Alle har badeværelse samt udendørsområde på stranden kun få meter fra havet.

En hovedrestaurant med “alt hvad du kan spise” buffet til morgenmad, frokost og middag – serveret udendørs med fødderne i sand på en stor terrasse med udsigt mod solnedgangen. Restaurant Also er en à la carte restaurant med servering på stranden til specielle lejligheder.  Duniye Spa giver en tropisk spaoplevelse for kvinder og mænd med masser af forkælelse, mens I nyder udsigten over havet.

Værd at vide

Vandfly fra lufthavnen til resortet tager 40 minutter – og er en helt speciel oplevelse

1,5 km fantastisk hvid sandstrand i en storslået lagune, der er skabt til dykning, snorkling og vandsport

Swimmingpool med udsigt over stranden

Aktiviteter som beachvolleyball, badminton, tennisbane, fodboldbane, petanque, fiskeri, udflugter og dybhavsture samt fitness center . ProDivers SCUBA Center med guidet dykning- og snorklingbådture. Innahura Maldives Resort arrangerer specielle events i løbet af jeres ophold, så husk at tjekke programmet.

Send forespørgsel

k

k