Conrad Maldiverne Rangali Island

Luksuriøse Beach eller Water villaer fordelt på hver sin ø

Om hotellet

Slap af i stedets to infinity swimmingpools eller spil tennis med venner på den udendørs tennisbane. Resortet byder på 12 restauranter og barer, to spabade, to pools og unikke oplevelser. Vælg mellem en række af luksuriøse villaer, herunder romantiske Water villaer på vandet og moderne Beach villaer midt i den tropiske grønne oase på Rangali Island, til jeres rejse til Maldiverne.

Nyd de frodige, tropiske omgivelser og slap af til naturens akustik eller tag ud i den smukke maldiviske solnedgang på et cruise i Det Indiske Ocean.

Find fuldstændig fred og ro på et af stedets to prisbelønnede kurbade sat på pæle over lagunen. Over Water Spa på Rangali Island er fantastisk med glas-gulv i behandlingsrum.

Resortets fitnesscenter byder på en imponerende udsigt over havet og kokospalmerne. En åben meditationspavillon på stranden er også tilgængelig til yoga sessions.

En gastronomisk drøm ud i verdensklasse mad, fx er det den eneste glas-undersøiske restaurant i verden, Ithaa Undersea Restaurant. Prøv også japansk-inspirerede retter på Koko Grill eller vælg mellem 101 af verdens bedste oste i oste- og vinbaren. Med over 20.000 flasker fine vine – fra sjældne årgange til nye opdagelser – sikres, at hvert måltid på resortet bliver en succes.

Anerkendt som Det Indiske Oceans førende hotel 2015 og 2016 og Maldivernes “Førende” Water Villa Resort 2016 af World Travel Awards.

Se video af hotellet

Værd at vide

– Conrad Rangali består af to øer
– Du kan svømme, sejle eller gå mellem de to øer
– Barfodsluksus resort
– Eget husrev

– 12 barer og restauranter beliggende på begge øer
– Maldivernes største vinkælder
– Morgenmad bliver serveret på 2 restauranter, à la carte eller buffet
– Restaurant under vandet

– Familie Water Villas
– Water Villa Island – hovedsageligt kun for voksne
– Pool kun for voksne
– Familiepool
– To Spa faciliteter – en på hver ø
– Børneklub og piratskib – daglige aktiviteter

– Vandsportscenter
– Dykkecenter
– Fitnesscenter
– Spa og wellness
– In-hotel shopping
– Indendørs aktiviteter
– Maja kids club
– Undervandsrestaurant
– Andre aktiviteter