Six Senses Zighy Bay – Oman

På Musandam halvøen i Sultanatet Oman finder du det eksklusive sparesort

Six Senses Hideaway

Six Senses Hideaway

Efter ca. to timers kørsel fra Dubai International lufthavn, på Musandam halvøen i Sultanatet Oman finder du det eksklusive sparesort Six Senses Hideaway Zighy Bay. Beskyttet af dramatiske bjergklipper ligger resortet i en bugt med kun en lille fiskerlandsby som nabo.
Six Senses Hideaway Zighy Bay har 82 forskellige villaer bygget langs den 1.6 km lang hvid sandstrand, alle med fantastisk udsigt over havet og bjergerne.

De eksklusive villaer er opført i traditionel Oman stil og er elegant indrettet med naturlige materieller og smukke jordfarver. Alle har store indendørs- og udendørs badeværelser, privat pool, hyggelig skyggeterrasse med lave sofaer, borde og masser af puder i typisk arabisk stil.

 

Udsøgt luksus

Værelserne er udstyret med aircondition, tv, dvd afspiller minibar, telefon, hårtørrer mm. Der er stillet cykler til hver gæst og du har personlig vinkælder til rådighed.

Maden og underholdningen er en kapitel for sig selv. Du kan vælge mellem tre fantastiske restauranter. Den rustikke Dinning on the Sand tager dig til en kulinarisk rejse med udsøgte gourmetretter i enkelt og afslappende atmosfere. Bites er den hyggelige restaurant ved havnen som er stedet for alle seafood elskere. Drinks on the Edge er den nyeste restaurant på stedet, hvor du kan nyde maden fra et bjergtop med betagende udsigt over hele bugten.

Ja tak, ønsker tilbud til Oman

Hvorfor vælge Six Senses i Oman

For at opleve den traditionelle arabiske stemning. Oman byder på hvidkalkede bygninger, kupler og minareter, og et liv af markeder, lokale håndværk og krydderier.
Ypperlig luksus på Six Senses, til 1000 og en nats eventyr.
Kontakt os for et tilbud til Oman

k