Desert Night Camp Oman

Magisk nattehimmel og udsigt til de rå bjergtoppe i horisonten

Campen er beliggende 11 kilometer inde i den Omanske ørken, omgivet af røde sanddynger

Bo midt i den Omanske ørken

Desert Nights Camp er den ideelle base for din arabiske ørkenoplevelse. Campen er beliggende 11 kilometer inde i den Omanske ørken, omgivet af røde sanddynger og med udsigt til de rå bjergtoppe i horisonten.
De 39 Beduin telte er spredt ud over et 40.000 m2 store område, de er alle komfortabelt indrettet i arabisk stil og med eget toilet og bad.

Magisk stjernehimmel

Her får du oplevelsen af at være i ingenmandsland på den fede måde. Efter en lang dag i ørkenen, hvor du har mulighed for at køre på ATV Quad Bikes, ride på kamel, og køre ræs i sanddyngerne med den lokale chauffør er det tid til afslapning i lejeren.

Nyd den smukke solnedgang, som mens den går ned, får ørkenen til at skifte farve, og oplev den magiske stemningen, når mørket falder på og du sidder og nyder en lækker arabisk middag under den fantastiske stjernehimmel.  Et bedre sted for et uforglemmeligt ørkeneventyr er svært at finde.

Kontakt os for tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

u