One & Only Nyungwe House Rwanda

One & Only Nyungwe House er omgivet af tåge-klædte temarker op ad en urgammel regnskov hvor primaler kan opleves.

Nyungwe National Park

Et luksuriøst, sofistikeret resort som ligger ved kanten af ​​Nyungwe National Park i det sydvestlige Rwanda. Her kommer du for at opleve den uovertruffen natur og med de lokale chimpanser, og gorillaer.

One & Only Nyungwe House er omgivet af fotogene tåge-klædte temarker op ad en urgammel regnskov, der huser over 200 træarter. Resortet har 22 værelser som ligger i diskrete træbungalows, stilfuldt indrettet, men alligevel nærmest kamofleret ind i landskabet i Nyungwe National Park. Her kan du ud over at opleve de prægtige chimpanser opleve et indbydende og unikt luksusophold som har respekt for Rwandas natur og arv. – En infinity-pool med udsigt over den frodige dal, og rwandisk kunst pryder væggene. Imellem jungletrek, kan man slappe af med holistiske spa-terapier, hvorlokaleplanter tages i brug. Valget af aktiviteter her er uendelige; chimpanser i deres naturlige habitat, med ekspert guide – vandreturer i jungle, fuglekikkeri, eller yoga med udsigt over dalen.

Verdensklasse oplevelse

Maden på Nyungwe House er en oplevelse for alle fem sanser. Forvent et væld af autentiske rwandiske retter og internationale favoritter – hver er skabt med økologiske ingredienser fra hotellets og kokkens have. Fra nærende morgenmad ved solopgang til frokostpicnic midt i regnskoven, til private middage med udsigt. >Selvom vi er midt i junglen, tilbyder hotellet en fremragende vinkælder. Morgenmad, frokost og middag er inkluderet i hvert ophold.

Hotellet ligger midt i en teplantage på den vestlige side af Nyungwe regnskov. Det tager ca. fem timer med naturskøn privat transport fra Kigali International Airport. Alternativt kan man flyve indenrigsflyvninger fra Kigali til Kamembe Lufthavn, som ligger kun 45 minutters kørsel herfra. Private helikoptercharter kan også arrangeres – som er en ekseptionel oplevelse.

Se vores forslag på en Gorilla ekspedition

 

Kontakt os for et tilbud

k