One&Only Reethi Rah Maldiverne

One&Only Reethi Rah er nomineret som et af verdens bedste hoteller

Uovertruffen luksus på paradisisk ø

One&Only Reethi Rah

Resortet er nomineret som en af verdens bedste resorts, og det mærkes øjeblikkeligt ved ankomsten. Alle gæster bliver modtaget i lufthavnen og sejlet i privat yacht til One&Only Reethi Rah. Øen har hele seks kilometer privat kyststrækning der omfatter 12 uberørte strande, to separate swimmingpools og en 30 meter lang pool, der strækker sig ind i lagunen.

De elegante villaer på One&Only Reethi Rah ligger enten ovenfor lagunen eller ved stranden, hvor gæsterne kan nyde den smukke havudsigt. Du kan vælge Duplex bungalows eller Grand Water villaer til familier med børn, der eventuelt også har barnepige med. I alt 130 smukt indrettede bungalows fra 135 m² , hvoraf 37 af dem har private pools. Water villaerne er på samme størrelse, men har dog soldæk på vandet på 75 m².

Bedste hotel 7 år i træk

One&Only Reethi Rah har været nomineret til et af verdens bedste hoteller 7 år i træk.

Oplev ultimativ luksus og forkælelse.  I One&Only SPA er det en følelse af ren lykke og du er under kyndig pleje af professionelle terapeuter.  Tæt ved resortet kan du dykke med over 2.000 forskellige arter af fisk i det utrolige koralrev. One&Only Reethi Rah er et ægte dykkerparadis.

Resortet tilbyder masser af aktiviteter på øen: Tennis, yoga, tai chi, børneklub, dykkerskole, ture med øens yacht, fitness center med mere.

Restauranten Tapasake ligger over vandet og serverer moderne japanske retter.
Restaurant Fanditha ligger ved strandkanten og tilbyder mellemøstlige retter samt champagne.
Reethi serverer middelhavsretter. Yderligere spisemuligheder omfatter baren Rah samt muligheden for at spise i villaen hele døgnet.

Børn er i fokus på One&Only Reethi Rah med klubberne One Tribe for teenagere og KidsOnly for de mindre børn – disse ligger i et stort aktivitetscenter for børn. Resortet har kæmpe villaer til familier med børn og evt. barnepige.  Det er et 100% økologisk resort og her lægges stor vægt på bæredygtighed.  Øen er formet som en blæksprutte og ligger 75 min. smuk sejlads fra Male. Resortet er oplagt til romantisk bryllupsrejse eller rejse for hele familien.

På One&Only Reethi Rah er følgende inkluderet i jeres ophold:

·         Velkomst drink

·         Sportscenter og tennisbane

·         Lån af SUP og kajak

Se priser & aktuelle tilbud

One&Only Reethi Rah – Maldiverne

Ink. fly,  luksusbåd transfer | 7 nætter i beach villa & morgenmad

Vejledende pris per person i delt villa:

 

To børn 2-11 år er tilladt i en beach villa i opredning.

* Ved ophold d. 03 april, vil der være et tillæg på Kr. 3.640 per voksen og Kr. 1.820 per barn, da der er en galla påske middag inkluderet (uden drikkevarer).
** Fra 11 april – 31 oktober 2021 er der gratis upgrade til halvpension for både børn og voksne.

Priserne inkluderer:

 • Fly København – Male t/r
 • Modtagelse i lufthavnen af vores repræsentant
 • Luksus båd sejlads Male – One&Only Reethi Rah t/r
 • 7 nætter – One&Only Reethi Rah – beach villa
 • Gratis upgrade til halvpension i nævnte perioder
 • WIFI i villaen og rundt på resortet
 • Rejsegarantifond samt udvidet ansvar og konkurssikring
 • 24 timers service

På One&Only Reethi Rah er følgende inkluderet i jeres ophold:

 • Velkomst drink
 • Sportscenter og tennisbane
 • Lån af SUP og kajak

Pris intervallet er vejledende og baseret på laveste økonomi klasse flypris, kontakt os venligst hvis I ønsker priser på business class.

For at opnå priserne i perioden 08 maj – 30 sep. 2021 – skal rejsen bookes senest 31 marts 2021.        For at opnå priserne i perioden 01 – 31 okt. 2021 – skal rejsen bookes senest 31 maj 2021.