One&Only Reethi Rah Maldiverne

Alle gæster bliver modtaget i lufthavnen og sejlet i yacht til One&Only Reethi Rah

Uovertruffen luksus på paradisisk ø

Om One&Only Reethi Rah

One&Only Reethi Rah optræder ofte på lister over verdens bedste resorts, og det vil I forstå i det øjeblik, I ankommer til denne tropiske luksusoase med udsigt over Det Indiske Ocean, hvor I kan nyde hinanden og slappe helt af på en smuk hvid strand ved det azurblå vand på jeres rejse til Maldiverne.

Alle gæster bliver modtaget i lufthavnen og sejlet i yacht til One&Only Reethi Rah. Seks kilometer privat kyststrækning omfatter 12 uberørte strande, to separate swimmingpools og en 30 m lang lap pool, der strækker sig ind i lagunen. Her er også 37 private villa pools, der alle har en eksklusiv udhugget “vandseng” i poolen.

De elegante villaer på One&Only Reethi Rah ligger enten ovenfor lagunen eller ved stranden, hvor gæsterne kan nyde den smukke havudsigt. Du kan vælge Duplex bungalows eller Grand Water villaer til familier med børn, der eventuelt også har barnepige med. I alt 130 smukt indrettede bungalows fra 135 m² , hvoraf 37 af dem har private pools. Water villaerne er på samme størrelse, men har dog soldæk på vandet på 75 m².

Bedste hotel 7. år i træk

One&Only Reethi Rah har været nomineret til et af verdens bedste hoteller 7 år i træk

Her vil I opleve ultimativ luksus og forkælelse.  I One&Only SPA kan I synke ned i en følelse af ren lykke under kyndig pleje af professionelle terapeuter.  Med over 2000 arter af fisk observeret i det utrolige koralrev er One&Only Reethi Rah et ægte dykkerparadis. Masser af aktiviteter på øen som: Tennis, yoga, tai chi, børneklub, dykkerskole, ture med øens yacht, fitness center med mere. Restauranten Tapasake ligger over vandet og serverer moderne japanske retter. Restaurant Fanditha ligger ved strandkanten og tilbyder mellemøstlige retter samt champagne. Reethi serverer middelhavsretter. Yderligere spisemuligheder omfatter baren Rah samt muligheden for at spise i villaen hele døgnet.

Børn i fokus med klubberne One Tribe for teenagere og KidsOnly for de mindre børn, der ligger i et stort aktivitetscenter for børn. Kæmpe villaer til familier med børn og evt. barnepige.  100% økologisk resort med stor vægt på bæredygtighed.  Øen er formet som en blæksprutte.  75 min. luksus speedbådstur til og fra Malé. Oplagt til romantisk honeymoon destination.

På One&Only Reethi Rah er følgende inkluderet i jeres ophold:

 • Velkomst drink
 • Sportscenter og tennisbane
 • Lån af SUP og kajak
Se priser & aktuelle tilbud

One&Only Reethi Rah – Maldiverne

Ink. fly,  luksusbåd transfer | 7 nætter i beach villa & morgenmad

Vejledende pris per person i delt villa:

 

To børn 2-11 år er tilladt i en beach villa i opredning.

* Ved ophold d. 03 april, vil der være et tillæg på Kr. 3.640 per voksen og Kr. 1.820 per barn, da der er en galla påske middag inkluderet (uden drikkevarer).
** Fra 11 april – 31 oktober 2021 er der gratis upgrade til halvpension for både børn og voksne.

Priserne inkluderer:

 • Fly København – Male t/r
 • Modtagelse i lufthavnen af vores repræsentant
 • Luksus båd sejlads Male – One&Only Reethi Rah t/r
 • 7 nætter – One&Only Reethi Rah – beach villa
 • Gratis upgrade til halvpension i nævnte perioder
 • WIFI i villaen og rundt på resortet
 • Rejsegarantifond samt udvidet ansvar og konkurssikring
 • 24 timers service

På One&Only Reethi Rah er følgende inkluderet i jeres ophold:

 • Velkomst drink
 • Sportscenter og tennisbane
 • Lån af SUP og kajak

Pris intervallet er vejledende og baseret på laveste økonomi klasse flypris, kontakt os venligst hvis I ønsker priser på business class.

For at opnå priserne i perioden 08 maj – 30 sep. 2021 – skal rejsen bookes senest 31 marts 2021.        For at opnå priserne i perioden 01 – 31 okt. 2021 – skal rejsen bookes senest 31 maj 2021.