JW Marriott Maldiverne

Dyk ned og oplev en helt ny verden af havskildpadder og majestætiske rokker.
Bo i stilfulde store villaer med egen pool

JW Marriott Maldiverne

En tropisk ø-oase, krystal blåt hav og naturlig skønhed.

Dyk ned og oplev en helt ny verden af havskildpadder og majestætiske rokker på dette fantastiske resort. Her får du stilfulde store villaer med egen pool og masser af plads. En fantastisk oplevelse på jeres rejse til Maldiverne

JW Marriott Maldives ligger i den afsondrede uberørte Shaviyani atol, kun 55 minutter med vandfly fra Male.  Alle 61 villaer på JW Marriott Maldives er store, – den mindste villa er på 234 m2, med egen pool, smukt og stilfuldt indrettet. Her er både villaer inde på sandstranden og over vandet, alle med fantastisk udsigt over
Det Indiske Ocean.

Restauranterne på JW Marriott Maldives, er lige så overdådige som villaerne. Tag på en kulinarisk oplevelse og smag på hele verden. Start din dag med en skøn morgenmad på hovedrestauranten Aailaa. Bestil jeres ynglings pizza på Fiamma og nyd en afslappet frokost ved poolen eller krydre jeres dag med autentiske thailandske retter fra Kaashi Restauranten. Slap af med en drink mens solen går ned og glæd jer til en udsøgt middag på signatur restauranten Shio.

Barfodsluksus, SPA og solnedgange

Krydr dine sanser, der er så meget du skal nå på dette resort. Eks. Spa´et på JW Marriott Maldives er en oplevelse I ikke må snyde jer selv for. Her er et bredt udvalg af luksuriøse behandlinger der kan skræddersyes til jer.

Ønsker I at være aktive så gør brug af det veludstyret fitness centeret der står på pæle ude i havet eller opsøg vandsports centeret, de har et hav af aktiviteter. Apropos hav, er der selvfølgelig også snorkling, – det er i en ”verden for sig”.

På JW Marriott Maldives er følgende inkluderet i jeres ophold:
Velkomst drink
Lån af snorkel udstyr, kajak, windsurfing , vandcykler , katamaran og SUP
Fitness center med zumba, yoga og meditations undervisning
WIFI i villaen og rundt på resortet
Børneklub

Kontakt os for et tilbud

k