Kontakt os

Kontakt os

Villa Montana Naxos-Grækenland

10 pers. 5 soveværelser, med havusigt, skøn familievilla bygget i traditionel græsk arkitektur og panorama over havet og bjerge.

Villa Montana – Naxos

5 soveværelser | 4 badeværelser 10-11 pers.

Villa Montana er en oase – tæt på den berømte strand Agios Prokopios  Naxos.  En kombinationen af traditionel arkitekturnaturen og med havet som naturlig kulisse.
Alt er i topklasse, 4 stjerner i lækker kykladestil, tæt på Naxos by…

Montana Villa ligger i Stelida på Naxos og har skøn swimmingpool samt solterrasse med liggestole. En 2000 m2 stor have med citrontræer, vinmarker og grillfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt samt gratis privat parkering på stedet.

Villaen består af 5 soveværelser og 4 badeværelser. Køkkenet har opvaskemaskine og alle faciliter. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler samt dvd- og cd-afspiller.  Området er ideelt til cykelture, og man kan leje cykler på stedet. Naxos By og Havn ligger 4 km derfra, og der er 3 km til den lange sandstrand i Agia Anna. Overalt på Naxos er der hvide sandstande og helt turkist hav.  Nærmeste lufthavn er Naxos Indenrigslufthavn.

Villa paradis på Naxos

Villaen er bygget med kærlighed, til lokale materialer og ekstra fokus for hyggelige detaljer og for komfortable faciliteter.

Interiør:
170 m2 privat hus med 4 soveværelser, 3 badeværelser, 2 stuer, 1 spisestue og et fuldt udstyret køkken.
Plus et adskilt gæstehus på 18 m2 byder sit eget badeværelse.
Villa Montana kan rumme op til 10-11 personer.

Udendørs har du, din helt egen private swimmingpool på 50 m2, der er udstyret med liggestole.
Udover swimmingpool-området har Villa Montana  overdådig have på 2.000 m2 med vinmarker, citrontræer, blomster som roser og en køkkenhave med tomater, auberginer og agurker,  hele sommeren!

Kontakt os for et tilbud

Villa Montana – Naxos – Grækenland

5 soveværelser, 10-11  personer.

Pris pr. dag fra i €: Villa Montana (10+1 pers): 170 m2
Priser fra: 420 – 1200 € per nat.

Kontakt Voya Travel for et tilbud 

k