The Romanos Resort – Costa Navarino

Her bor du i pagt med naturen midt mellem vinmarker og olivenlunde

Resort langt fra masseturismen

The Romanos Resort – Costa Navarino

Grækenland – Peloponnes – Messinia – Costa Navarino

The Romanos Resort er et af fineste luksushoteller i Grækenland. Resortet er beliggende på den smukke halvø kun 250 km fra Athen, i et af de mest naturskønne og spændende områder af Grækenland – på Peloponnes halvøen. Et område og en halvø med uanede oplevelser for alle aldre, med stort set ingen turister, men istedet er området, vi anbefaler for at opleve det ægte Grækenland. Her er masser af pittoreske landsbyer, lokaltliv, tyrkist hav , hvide sandstrande, taverner helt ned til havet, og historiske oplevelser.  – Alt sammen lige indenfor køreafstand.

Vi anbefaler som et must, at inkluderer billeje for at opleve det fantastiske sydlige Peloponnes. Overalt ligger det ene fotogene landskab efter det andet og vejene er gode. Ud over et mageløst lækkert resort, er området omkring resortet, nok et af de mest attraktive og uberørte områder af Grækenland.  Tæt på resortet kan det historiske vingesus i Olympia besøges med levn fra Antikkens verden, eller måske en frokost i den farverige havneby Pylos. Sydligst ligger den spændende hovedby på Peloponnes Kalamata. En moderne og traditionel storby, der er kendt for bl.a. store smagsfulde sorte Kalamata oliven. Her er livlige markeder, handelsgader, kilometervis af strande og leben.  Overalt er der et væld af muligheder, både inde på halvøen, og ude ved kysterne, uanset hvilken alder og interesse.

Resortet

Alle værelser på resortet har havudsigt – og designet med et perfekt mix af traditionelt græsk og moderne bekvemmeligheder. Hver af de lyse suiter har egen privat pool.

Der er et fantastisk udvalg af eksklusive spisesteder og en fusion af madoplevelser; etnisk, international og græsk mad lavet på lokale råvarer. Prøv også de lækre vine, der produceres på egne vinmarker naturskønt spredt på de vestlige bjergskråninger blot 500-600 meter fra havet.

Golf & dinner

Resortet har to signatur golfbaner – The Dunes Course og The Bay Course. Costa Navarino er blevet etableret som den nye luksus golf destination i Grækenland, der tilbyder omfattende golf faciliteter beliggende i et vidunderligt landskab. Oplev en oase af fornyelse på resortets spa. Navnet “Anazoe” er afledt af det græske ord for foryngelse og indkapsler det underliggende formål med spaen og giver en samlet revitalisering af krop og ånd i overensstemmelse med det gamle græske mantra “en sund sjæl i et sundt legeme”

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor vælge Romanos resort

Hotellet ligger i behagelig køreafstand til rigtig mange seværdigheder på Peloponnes, som står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste, herunder og Olympia, Mistra, Apollon Epikurios-templet, det antikke Messenien og Nestors palads.
Strande i området er paradiske, – der er også pittoreske landsbyer, og sportslige aktiviteter for dem der ønsker aktiv ferie.
Vi anbefaler for dig der ønsker opleve antikkens vidundere, at leje bil., evt. at tage på rundrejse på den fantastiske halvø.

k