Kontakt os

Kontakt os

The Romanos Resort – Costa Navarino

Her bor du i pagt med naturen midt mellem vinmarker og olivenlunde

Resort langt fra masseturismen

The Romanos Resort – Costa Navarino

The Romanos Resort er bredt anerkendt som et af de fineste luksushoteller i Grækenland.

321 udsøgt møblerede værelser med havudsigt – perfekt mix af traditionelt græsk design blandet med moderne bekvemmeligheder. Hver af de lyse suiter har egen privat pool.

Der er et fantastisk udvalg af eksklusive spisesteder og en fusion af madoplevelser; etnisk, international og græsk mad lavet på lokale råvarer. Prøv også de lækre vine, der produceres på egne vinmarker naturskønt spredt på de vestlige bjergskråninger blot 500-600 meter fra havet.

 

Golf & dinner

2 signatur golfbaner – The Dunes Course og The Bay Course. Costa Navarino er blevet etableret som den nye luksus golf destination i Grækenland, der tilbyder omfattende golf faciliteter beliggende i et vidunderligt landskab.

Oplev en oase af fornyelse på resortets spa. Navnet “Anazoe” er afledt af det græske ord for foryngelse og indkapsler det underliggende formål med spaen og giver en samlet revitalisering af krop og ånd i overensstemmelse med det gamle græske mantra “en sund sjæl i et sundt legeme”.

På The Romanos Resort er I sikre på at få en uforglemmelig ferie i fortryllende omgivelser.

Hvorfor vælge Romanos resort

Hotellet ligger i behagelig køreafstand til rigtig mange seværdigheder på Peloponnes, som står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste, herunder og Olympia, Mistra, Apollon Epikurios-templet, det antikke Messenien og Nestors palads.
Strande i området er paradiske, – der er også pittoreske landsbyer, og sportslige aktiviteter for dem der ønsker aktiv ferie.
Vi anbefaler for dig der ønsker opleve antikkens vidundere, at leje bil., evt. at tage på rundrejse på den fantastiske halvø.
Kontakt Voya Travel for et tilbud.