Jumeirah Dar Al Masyaf – Dubai

Oplev service i absolut verdensklasse & 40 restauranter i verdensklasse

Om Dar Al Masayf

De intime og udsøgte feriehuse i Dar Al Masyaf ligger i en rolig have blandt kanaler, lækre pools og resortets egen private strand.

Her tilbydes nyrenoverede, elegante og rummelige værelser og indre gårdhaver, personlig og generøs butlerservice, der tilsammen giver en underspillet arabisk luksusoplevelse.

Der er over 40 restauranter i verdensklasse, barer og lounger at vælge imellem, så man kan nyde et stort udvalg af spisemuligheder – hver med deres særlige placering og stil. Uanset om man har lyst til en aften med thailandsk mad eller en aften på dansegulvet med udsøgte cocktails, vil man få sit ønske fuldt ud opfyldt.

Resortet har også omfattende fritids- og helsefaciliteter herunder Talise Spa og Talise Fitness, indendørs og udendørs pools samt Souk Madinat Jumeirah, som er en traditionel handels- og madoplevelse, der byder på det bedste fra Arabien.

Talise Spa ligger blandt rolige vandløb og tropiske landskaber i Madinat Jumeirah, der er en sand oase af afslapning og foryngelse. Ved alle behandlinger på Madinat Jumeirah Talise Spa er der taget højde for dine individuelle behov. Her er 26 behandlingsrum, inklusive tre “par-suiter” samt en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger og massager. Eller bare slap af i de rekreative områder eller den infrarøde sauna, dampbade og svømmebassinet.

Værd at vide om Dar Al Masyaf

Dar Al Masyaf har ialt 283 luksuriøse værelser og suiter,  samt 29 villaer. Samtlige luksusværelser og suiter ligger i bygninger med arabisk indretning og har møbler i autentisk arabisk stil og luksusbadeværelser.  Dubais længste private strand er kun få skridt væk. Du har mere en 50 restauranter og barer at vælge mellem og af andre faciliteterne på Jumeirah Dar Al Masyaf omfatter:  golf i verdensklasse, børneklubben Sinbad’s, egen privat strand, vandsport, tennis, squash og luksusyachter

Talise Spa, for dig der har behov for luksus, tilbyder et bredt udvalg af ansigts- og kropsbehandlinger og massager, infrarød sauna, dampbade og svømmebassin samt servering af sund mad, Talise Fitness med yoga studio til både grupper og enetimer.

Masser af vandsportsaktiviteter. Tæt på ligger det traditionsrige Souk Madinat Jumeirah marked med mere end 80 butikker, barer og restauranter. Gratis adgang til Wild Wadi Waterpark.

Kontakt os for et tilbud

Pris Jumeirah Dar Al Masyaf – Dubai

Vælg mellem 5, eller 8 nætter

Priserne inkluderer:

  • Fly København – Dubai t/r med Emirates på Economy Class
  • Bagage 20 kilo plus håndbagage 8 kilo
  • Vip modtagelse og eskort gennem lufthavnen og ud gennem fasttrack
  • Privat chauffør til hotellet t/r
  • 5 eller 8 nætter på 5* hotel med morgenmad eller halvpension.
  • EU-ansvars- og konkurssikring via Europæiske Rejseforsikring.
  • Bidrag til rejsegarantifond.

Voya Travel ekstra

  • Billet til Atlantis Aqua Water World
  • Afternoon Tea
  • 24 timers Concierge Service

Jumeirah Dar Al Masyaf – Dubai , har et  fantastisk udvalg af mange forskellige værelsestyper og andre datoer.

Kontakt os for et tilbud & rejseforspørgsel