Armani Hotel – Dubai

Ferie på et hotel præget af underspillet elegance i hvert af de 160 værelser og suiter

Bo i en verden af sofistikeret skønhed

Essencen af Armani

I verdens højeste bygning Burj Khalifa i downtown Dubai har Armani indrettet sit stilfulde og eksklusive hotel. Hotellet lover en helt enestående oplevelse, når man bor der – helt i Armanis ånd.

Armani Hotel Dubai byder på alt det, der kendetegner Armani: Elegant, enkelt og stilrent design, der er udført til perfektion på hele hotellet.

Afdæmpet farvevalg og rene linjer udgør sammen med bygningens arkitektoniske linjer den minimalistiske elegance, der er gennemgående på hotellet.

Hotellet ligger i downtown i verdens højeste bygning i gåafstand til The Dubai Mall og det travle business distrikt. Hotellet har en helt fantastisk udsigt over byen og Den Arabiske Golf.

Der findes et udvalg af værelsestyper, der alle er formfuldendt og stilfuldt indrettet og sikrer, at gæsterne får så afslappet et ophold som muligt.

7 restauranter tilbyder et imponerende udvalg af kulinariske retter fra alle dele af verden, så du kan lade dine smagsløg blive forkælet af den fineste haute cuisine.

Hvis din krop også skal forkæles har Armani Hotel Dubai en spa, der giver nøje udvalgte behandlinger sammensat til den enkelte.

Et lækkert udvalg af Armani haute couture, italienske delikatesser og specialiteter findes naturligvis også i hotellets forretninger.

Værd at vide om Armani Dubai

Beliggende i hjertet af Dubai
Designhotel
Direkte adgang til Dubai Mall
Ligger i Burj Khalifa
Tæt på Dubais seværdigheder

Kontakt os for et tilbud

k