Phum Baitang Zannier – Cambodia 

Nyd den storslåede udsigt over rismarker og blomstrende haver!

Oplevelser og stærke indtryk fra en gæstfri befolkning og et smukt land

Phum Baitang Zannier Cambodia

Phum Baitang – eller ”den grønne landsby’ som det er kaldt i folkemunde, er et unikt 5-stjernet luksuriøst resort, ca. 15 min kørsel fra Siem Reap i Cambodia. Dette elegante sted ligger midt i en frodig have, med duftende citrongræs, lige ud til rismarker, og ved indgangen til Angkor, hvor du finder et væld af natur – og kulturelle vidundere.  Nyd den storslåede udsigt over rismarker og blomstrende haver!

Resortet består af 45 private stilfulde villaer, vi tror billederne taler for sig. Her får alle egen privat terrasse og andre har lille plunge pool. Uden tvivl er den arkitektoniske stil og design stærkt inspireret af traditionelle cambodianske træboliger på pæle. Både udvendigt og indvendigt er alt smukt designet, unikt skulptureret og møbleret for at skabe en autentisk, men alligevel luksuriøs, cambodiansk Khmer-stil & oplevelse.

Du er indhyllet i en nærmest surrealistisk naturscene, de omkringliggende rismarker er ikke kun til dekoration, men okse-styrede vogne, er på arbejde i dagtimerne, så leder du efter en hoteloplevelse ud over det sædvanlige, er Phum Baitang Zannier stedet.

Spa behandlinger med udsigt

På Phum Baitang kan du få spa behandlinger i Spa Templet, som er et fristed for ro, foryngelse, velvære, og der er hele 7 behandlingsrum, samt en sauna, dampbad og afslapningsområde, – en yogapavilion, og et fuldt udstyret fitnessrum og selvfølgelig en 50 meters uendelig pool.  Ved poolen har du en fantastisk storslået udsigt over rismarkerne og kan nyde et let måltid eller forfriskende hjemmelavet juice.

Cigar & Cocktail Loungen hylder Cambodias kolonihistorie, – og du kan finde en omfattende menu med alle de bedste vine, vintage likører og premium-cigarer til rygning på terrassen.

To restauranter – Bay Phsar & Hang Bay – tilbyder dining i høj klasse. Igen er det lokalt inspireret Bay Phsar en vifte af smagsfulde og livlige cambodianske smage, med lokale ingredienser ( og risen, der ledsager alle retter, kommer lige fra de omkringliggende områder). Hang Bay er blanding af det internationalt køkken, og her finderes alt fra fisk og skaldyr til de lækreste bøffer.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Cambodia

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Cambodia eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Cambodia rejse.

K