MALDIVERNE
Jawakara Islands Maldiverne

Jawakara Islands Maldiverne

Rejs i perioden 15 maj – 30 september 2024 og få 50% rabat på villaen samt gratis vandfly til de voksne. Og gratis ophold til et barn – rabatten er fratrukket nedenstående priser. Der må max være 1 barn i en dheru beach villa, kontakt os venligst for tilbud hvis I har flere børn.
Book rejsen senest 15 juli 2024

Pris eksempel:

15 maj – 30 september 2024

Vejledende pris per voksen fra kr. 24.995,-
Vejledende pris per barn fra kr. 11.995,-

Spar Kr. 18.700 per voksen og Kr. 17.500 per barn (er fratrukket prisen)

Prisen inkluderer:
  • Fly København – Maldiverne t/r
  • Vandfly Male lufthavn – resort t/r
  • 7 nætter i en Dheru beach villa
  • Premium All Inclusiv
  • Bidrag til rejsegarantifond
  • EU-Ansvar Konkurssikring via Gouda Rejseforsikring
  • Voya´s Concierge service 24/7 assistance

Ja tak, ønsker at få tilsendt et tilbud Jawakara Island Maldiverne

Kasper larsen
Kasper larsen

I will definitely travel with voya again.

I have been very happy with voya. I've used them to travel all over the world. There service is reliable, an well informed. I highly recommend them.

17/09/2015
Anne Concepcion
Anne Concepcion

Great company for all your travel needs!

I have been traveling with voya for over 10 years, always the best price for what I needed, I travel with 3 kids. I have always been satisfied with their service.

17/09/2015
Henrik Breuning
Henrik Breuning

Maldiverne

Vi rejste med Voya til Maldiverne i efterårsferien ´15. Fremragende arrangeret, som gjorde at vi havde en fantastisk oplevelse - fra start til slut. Vi vil helt sikkert benytte Voya næste gang..

20/10/2015
Marc Toft
Marc Toft

Suveræn service fra start til slut

Fornøjelse at rejse med et mindre rejsebureau hvor de har så højt et servicenivue og stort kendskab til deres destinationer samt specifikke detaljer som ingen gang de lokaler kender til når man skal opleve noget på ferien. Glæder os til at bruge jer snart igen...

17/11/2015
Martin
Martin

Fremragende

Bestilte en rejse til Maldiverne via Secret Escapes, med Voya som arrangør - og fra start til slut var det super service all round. Alt klappede som forventet. Ganske simpelt fremragende service - tak for det.

20/11/2015
Eva Klubbenes
Eva Klubbenes

Super service

Et meget serviceinnstilt reisebyrå, som sørget for at vi hadde det beste av alt, fra flyreisen startet, oppholdet på et fantastisk hotell, og hjemreisen. Vi fikk gode råd før vi dro på hva som var lurt å tenke på dit vi skulle (Mauritius). Voya er tilgjengelig når man trenger dem, med en behagelig åpningstid nesten "døgnet rundt". Vi fikk alltid gode svar på det vi lurte på. Prisene deres er også konkurransedyktige med reisebyrå i Norge. De var kjent på stedet vi skulle til, og visste dermed å sørge for at vi fikk kun det beste der. De hadde også gode alternativer. Det føltes veldig trygt å bestille reisen med noen som hadde så god erfaring med å reise dit vi skulle. Jeg kan trygt anbefale alle andre å bruke Voya Travel som sin reiseoperatør.

25/11/2015
john skov larsen
john skov larsen

Super tur til Maldiverne

Vi benyttedes os af et tilbud fra Voyatravel med 2 for 1 på businessclass med Qatar Airways. Turen gik til Maldiverne. Bettina hos Voya fandt en dejlig lille ø (Ras Fushi) tæt på Male så vi efter vores eget ønske kunne komme dertil med speedbåd. En super dejlig tur. God betjening og opfølgning hos Voyatravel. Kan bestemt anbefales.

25/11/2015
Jørn Jensen
Jørn Jensen

Dubai

Min kone og jeg deltog i Emirates åbning af flyruten til Dubai. VOYA havde arrangeret turen og alt forløb perfekt: Champagne i lufthavnen, afhentning ved flyet i Dubai og transport til hotellet, der havde en super beliggenhed. Havudsigt og tæt ved strand, caféer, shopping. Dagen efter var vi til te i skybaren på Burj Al Arab. Ved hjemrejsen blev vi afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Super, og det hele til en ganske favorabel pris. Jørn Jensen, Svogerslev Roskilde

07/12/2015
Hans Lindberg
Hans Lindberg

Drømmeferie på Mauritius

Vi har lige været afsted til Mauritius, hvor vi havde den mest fantastiske ferie. Vi boede på St. Regis resort, med vores 11 mdr gamle søn og kan kun rose stedet for en fremragende service, og konstant at være på forkant med de behov og forespørgsler vi må have. Der var intet der ikke kunne lade sig gøre, og vi blev altid mødt med en venlighed og hjælpsomhed som løftede hele oplevelsen. Det samme kan jeg kun sige om den service vi har fået fra Voya, som gjorde alt for at skrue den helt rigtige ferie sammen til os. Lyttede til de behov vi havde, og fandt frem til en masse forslag - hvor vi derefter valgte denne rejse. Tak til Charlotte og teamet bag Voya, og vi glæder os allerede til at i skal arrangere vores næste drømmeferie. Mvh Hans Lindberg

13/07/2016
Elkjær
Elkjær

En helt igennem uforglemmelig rejse

En helt igennem uforglemmelig rejse. Min familie og jeg rejste med Voya til Maldiverne på Cocoon Resort i vinterferien 2017. Vi havde en helt fantastisk tur. De havde i den grad forstået at finde det helt rigtige resort, der matchede vores mange krav og forventninger til rejsen. Der var styr på rejse, særlige diæter og hotel-reservation. Jeg håber, at vi snart skal asfted igen.

15/06/2017
Christiane Overgaard
Christiane Overgaard

Fantastisk oplevelse at rejse med Voya …

Fantastisk oplevelse at rejse med Voya Travel til Dubai. VIP service i Dubai lufthavn fungerede perfekt. Hotellerne var overdådige. Boede på Waldorf Astoria, Jumeirah Tower og The Oberoi Beach Hotel. Alle 3 hoteller havde en tip top service.

03/07/2017
JES
JES

Dubai...Sådan skal det gøres

Rejsen startede med Emirates. Der var reserveret gode pladser. Dejligt fly- 380-800 - god service. Ankomst til Dubai. Der var arrangeret VIP service helt ude ved flyet. Blev fragtet med el-bil gennem lufthavnen - pas og "luggage" var overstået på ca. 20 minutter inden man sad i "limo" på vej til første destination - Waldorf Astoria Jumeirah - Palm Beach, hvor receptionen var orienteret om vores ankomst selvom det var kl. 02.00 om natten. Hotellets kvalitet og service perfekt. Efter et par dage videre til Jumeirah Tower et "storbyhotel" perfekt som business hotel. Alt fungerede som det skulle. Stor suite. Flot udsigt. Og god betjening. Efter en nat videre til rejsens store og positive overraskelse - Oberoi. Åbnet den 1. april. 5 stjerner betyder 5 stjerner. Og det lever Oberoi op til og lidt mere.. Betjening ud over det sædvanlige. Kæmpe Poolvilla direkte til havet. Fin strand. Ligger i rolige omgivelse ude ved UEA eneste mangrove. Maden i top. Værelset ligeledes i topklasse. Her foretrækker man "rum" frem for høje skyskraber til at have rigtig eksklusiv afslapning...der duer. Brise fra havet. Skønt. Og en nem rejse hjem med Emirates - igen med gode side pladser. Tusind tak.

03/07/2017
Henrik
Henrik

God rådgivning og fin service

Vi fik - efter kyndig og opmærksom rådgivning - arrangeret en rigtig dejlig ferie til Maldiverne. Der var rene ord for pengene, og Bettina gik hele vejen for at sikre god indkvartering og gode flyforbindelser. Alt virkede, som det skulle, og vi er meget tilfredse med den gode service, vi oplevede.

24/10/2017
Helle Djurhuus
Helle Djurhuus

Vores første tur og helt klart ikke…

Vores første tur og helt klart ikke sidste tur til Maldiverne var en succes på alle måder. Vi valgte øen Hurawalhi og den opfyldte vore forventninger på alle måder - super smukt resort med verdens største undervandsrestaurant 5.8. Vi nød den lækre forplejning og benyttede os meget af deres spa. Kan kun anbefale denne ø til andre med ønske om, at slappe af i fantastiske omgivelser. Tusind tak, Bettina - for at finde denne dejlige ø til os 🙂

26/03/2018
Janni Skamby Axelsen
Janni Skamby Axelsen

Vi fik gennem Bettina en fantastisk god service

Vi fik gennem Bettina en fantastisk god service hvor hun fandt den perfekte rejse til Maldiverne for os og vores vennepar. Alt gik snore lige med informationer vedr. rejsen og fly. Transport frem og tilbage gik efter bogen. Da vi ankom til Øen blev vi budt velkommen med trommer og en lille overraskelse fik vi også ved at vi blev opgraderet til water bungalow uden beregning Øen Oblu Helengeli var perfekt til os, idet vi elsker at snorkle - hver dag så vi havskildpadder, revshajer og mange andre smukke fisk. Restauranten havde alt hvad hjertet kunne begære og personalet var mega søde og hjælpsomme. Ingen tvivl om at det har været en af de bedste ferier jeg har været på. kan klart anbefale Voya Travel. Kærligst Janni

16/04/2019
Sara Gerzic
Sara Gerzic

Fantastisk oplevelse med Voya

Fantastisk oplevelse med Voya! Efter at andet rejsebureau valgte at aflyse vores rejse til Seychellerne 2 uger inden afgang, fandt vi Voya, som realiserede en drømmerejse til trods for epidemien. Fra start til slut følte vi os taget hånd om og trygge. VOYA fandt det perfekte hotel, beliggenhed og sørgede for os fra start til slut. Det var rart at tale med Charlotte og Kristina som selv har været på destinationen, da de kunne matche vores behov ud fra egen erfaring og oplevelser. Generelt var kommunikationen i top og voya var nemme at få fat på, hurtig respons og stabil køreplan for rejsen. Alt i alt skal i have mange TAK for at have realiseret en drømmerejse til trods for verdenskrisen. Ønsker man at få skræddersyet den perfekte rejse, hvor kommunikation, professionalisme og personlige behov dækkes, anbefaler vi VOYA travel. Vi ser frem til at rejse med jer igen! Nikolaj og Sara

27/05/2021
Pia Dahlen
Pia Dahlen

En helt igennem perfekt planlagt rejse

En helt igennem perfekt planlagt rejse. Voya ramte plet ift. vores ønsker. Vi rejste til Svalbard med 4 overnatninger på Radisson Blue i Longyearbyen. Voya bookede de planlagte ture med snescootersafari, hundeslædeture til isgrotte, hvalrossafari med båd, ølsmagning og aftentur til Camp Barentz. Alt gik som det skulle. Turene var fantastiske og passede perfekt til vores ambitionsniveau. En enkelt sejltur blev aflyst pga for meget vind og pengene blev tilbagebetalt fra Voya følgende hverdag uden nogle problemer. Vi har kun positivt at sige om Voya.

25/05/2022
Nina Linde
Nina Linde

Vi kan kun tale varmt om VOYA travel

Vi kan kun tale varmt om VOYA travel. Super, meget venlig og sød service helt fra start af alle medarbejdere. Vi havde budget og dette blev hurtigt imødeset så den rette rejse til Maldiverne blev til for os to voksne/to børn. Vi benyttede os af deres døgnservice fra Maldiverne sent aften og vi fik svar hurtigt. Cocoon resort var rigtig godt. God mad! Super hotel service - venligt personale. Et godt familie resort, men der er også mange honeymooners. Vi anbefaler fam. Suite med pool på standen - Den del af stranden er så flot - tæt på bar og kidsclub. Fra standen kan man snorkle og være heldig at se havskildpadder og rokker - der var dog strøm, men ok. (Juli måned) Vi vil klart anbefale VOYA og håber de kan hjælpe os med en rejse igen i fremtiden. Dbh fra Fam.Linde

16/08/2022
Marie-Louise Haxthausen Hemicke
Marie-Louise Haxthausen Hemicke

Alt til perfektion

Alt til perfektion Tak til Kristina og VOYA Travel for at arrangere en oplevelse for livet. Alt fungerede til perfektion for os 12 familiemedlemmer som var på rejse rundt i Sri Lanka og på Maldiverne knap 3 uger. Hotellerne blev ændret konstant pga mine uendelige mails og krav - tak for tålmodighed. Vi havde den mest fantastiske guide/driver Ravi mfl., som gjorde vores rejse rundt om i landet uforglemmelig og på intet tidspunkt forlod de os - om vi skulle surfe ved solopgang, nedgang eller vandre i Horton Plains kl. 4 om morgenen. Venlige og meget servicemindede. Alle hoteller var fantastiske - jeg har rejst meget og er meget detaljeret, men I VOYA fjernede alle bekymringer, selv vin og champagne på min fødselsdag var arrangeret - og en glemt blazer har Kristina også sørget for kommer hjem med en repræsentant fra Sri Lanka Vi kommer snart igen VOYA. I har også den mest fantastiske instaprofil. Marie Louise Hemicke

21/02/2023
Konsulentvirksomhed
Konsulentvirksomhed

Service på ABSOLUT højeste niveau

Service på ABSOLUT højeste niveau. Charlotte og hele teamet levere fantastisk service og er med dig på hele rejsen. Flere gange har Charlotte hjulpet i sene timer og weekender, når planer pludselig bliver ændret eller forsinket. De varmeste anbefalinger herfra mig og vores medarbejdere🙌🙌🙏🏼

01/04/2023
RK
RK

Alle drømme blev opfyldt - TAK

KÆMPE tak til Kristina og Voya for fantastisk service hele vejen igennem. Alle drømme blev indfriet - og mere til. Vi er netop kommet hjem fra en drømmerejse til Finolhu på Maldiverne. Vi har hos Voya oplevet et meget højt service niveau, hvor alle spørgsmål er blevet besvaret og håndteret meget hurtigt. Vi har også oplevet at hjælp til ekstra ønsker er blevet opfyldt og håndteret. Vi er en familie på 4 der rejser rigtig meget og har rejst med andre virkelig gode selskaber. På serviceniveau og indfrielse af ønsker og forventninger ligger Voya på vores 1. plads! Der var intet på vores rejse der glippede eller efterlod os skuffede. Vi rejser meget gerne med Voya igen. Vores næste tur går til Japan. Desværre ser det ikke ud til at Voya tilbyder rejser dertil - endnu 😉 Men vi skal nok komme tilbage alligevel da vi helt sikkert skal til Maldiverne igen og gerne vil kombinere det med Sri Lanka næste gang. Inden afrejse drøftede vi forskellige muligheder for hoteller på Maldiverne. Vores rejsekonsulent var meget hjælpsom og guidende ud fra vores ønsker, krav og prisklasse til hotellet. Vi valgte Finolhu, som var det helt rigtige valg for os. Absolut fantastisk resort og det skønneste personale, der gør alt for at du skal have den bedste ferie. Maden er i topklasse på alle restauranter. Vi havde all inclusive, hvilket var dejlig nemt. Danskere og drikkepenge... Det er altid noget vi på rejser bliver lidt usikre på. Vi vil nødig virke fedtede eller uhøflige, så det handler lidt om at prøve sig frem. På Finolhu valgte vi at give mellem 10 - 20% på alle regninger. Selvom man har all inclusive, får man en regning efter hvert måltid eller drink i baren - I baren kan man blot have regningen åben hele dagen og underskrive til sidst eller dagen efter. Vi gav yderligere en god slat drikkepenge til housekeeping. Vi gav drikkepenge fordi personalet hele vejen igennem var outstanding! Voya havde yderligere hjulpet med at min mand kunne tage PADI open water dykkercertifikat på Finolhu. Der stod en meget veluddannet og erfaren instruktør klar til at tage ham gennem kurset. Hjemmefra havde han gennemført teorien og 3 dage efter ankomst til Finolhu kunne han kalde sig dykker. Total effektivt - og så er Maldiverne nok et af de fedeste steder at tage sådan et certifikat. Livet under overfladen på Finolhu er fantastisk! På alle dyk, snorkelture og lige udenfor villaen har vi HVER dag set havskildpadder, forskellige ufarlige hajarter, stingrays og en masse andre farverige fisk. Ganske enkelt en magisk rejse, veltilrettelagt af Kristina og Voya - TAK!

11/04/2023