Jawakara Islands Maldiverne

Øerne er et sandt paradis - tropiske palmer, koral laguner og kilometervis af bløde hvide sandstrande

Jawakara Islands Maldiverne

To øer – et resort. Nyt 5 stjernet resort, åbner 1 august 2023

På Jawakara Islands er den traditionelle luksus fra Maldiverne blandet med et moderne twist. Øerne er et sandt paradis – tropiske palmer, koral laguner og kilometervis af bløde hvide sandstrande. Det perfekte sted for par og familier som ønsker mange aktiviteter.  Resortet ligger i Lhaviyani Atollen, 40 minutters smuk vandfly tur fra Male.

De 290 villaer på Jawakara Islands ligger fordelt ud på de to øer – Mabin og Dheru. Øerne er forbundet med en gangbro henover hus revet.

Mabin Island:

202 store luksuriøse villaer ligger på Mabin Island, de er fra 78-115 m2. Villaerne ligger på stranden eller står på pæle over havet. Der er masser af plads på øen – gå ture eller cykel rundt. Mabin Island er 1.400 meter lang og 300 meter bred. Øen har flere restauranter og barer.

Aktiviteter:  På Mabin Island er der masser af muligheder for at være aktive – her er smukke sand strande, laguner og et godt husrev. To infinity pools, en børne pool, fodboldbane, padel tennis, tennis og badminton. Fitness center, volleyball og en golfbane.

Udover dykker center er her også vandsports center, her kan lejes: Jet ski, vandski, wakeboarding, windsurfing, kajak og katamaran. Der arrangeres private udflugter med speedbåd, hvor I kan opleve djævle rokker, skildpadder og delfiner.

Sulha Spa tilbyder hollistiske og wellness oplevelser, yoga og meditation.
Børne klubben har masser af aktiviteter. Og for de lidt større børn er der et spille rum med bordtennis, billiard, air hockey, skak mv.

Dheru Island:
88 luksuriøst indrettet villaer ligger på Dheru, de er fra 78-193 m2. Villaerne ligger på stranden eller står på pæle over havet. Øen er lille, kun 450 meter lang og 150 meter bred. På Dheru er der inkluderet Premium All Inclusive, her er to restauranter og en bar.   Dheru Island har eget fitness center og spa. Alle øvrige aktiviteter foregår på Mabin Island.

Se priser og aktuelle tilbud

k

k