Lapland - Kakslauttanen Finland

Højt mod nord – Finland

Kun 250 km fra den nordlige polarcirkel ligger Kakslauttanen Arctic Resort – Igloos og Chalets. Der er noget insisterende og dragende mod nordlys, det fasinerer, betager og forfører os.  Måske det er de åbne vidder, den mørkeblå himmel, som med et forvandler sig til en farvepalet… Uanset, er det ikke svært at forstå de nordiske mytologier og trolddom, med disse scenerier, og når man først engang har forelsket sig i den nordlige nattehimmel – er det svært at finde lignende naturfænomen som helt giver samme følelse.

Vi bliver ofte spurgt hvornår er det bedst at opleve nordlys, Aurora borealis,  –  og det er svært at forudsige, – vi ved at det pludselig opstår ud af ingenting – og jo tættere du er på polarcirklen – jo nemmere oftere, – er det at opleve.

Måske Finland er noget for dig og familien – der er masser af aktiviteter, isbadning,  masser af sne, hundeslæder, isfiskeri og hesteridning 

Otte måneder om året kan man opleve det magiske nordlys, allerede fra slut fra august og frem til april – og herfra begynder midnatssolen at danse og de lyse nætter overtager og er også et besøg værd om sommeren.

Fly: Man flyver til den lille lufthavn Ivalo kun 240 km fra Polarcirklen og ankommer til hjertet af Lapland. Det tager kun 4-5 timer med et stop i Helsinki. 

Kontakt Voya Travel for et skræddersyet tilbud eller inspiration til en rejse mod nord på tlf. 33 34 33 33 eller send besked på kontaktformularen. 

Ja tak, ønsker et tilbud