Kakslauttanen Finland

Hundeslæde, rensdyrsafari, snescooter og langrendsski

En gang i livet - er det et must at opleve det magiske nordlys

Oplev det nordlige Finland

Kakslauttanen Arctic Resort – Igloos and Chalets

En gang i livet – er det et must at opleve det magiske nordlys. Vi anbefaler en forlænget weekend til det nordlige Finland, hvor du kan opleve den rå natur og bo i chalets eller iglooer midt ude i naturen. Med kun 240 km fra polarcirklen giver det hele otte måneder om året, hvor der kan opleves det magiske nordlys fra august til april!

Det unikke natur-resort kan du finde i den nordlige finske region Saariselkä Fell i finsk Lapland. Indkvarteringer har mange muligheder, rummer fra 2 til 12 personer, helt små glas-iglooer der egner sig til den romantiske weekend, til kæmpe chalets på 1000 m2! Du finder alt i området – som hører til oplevelser i Laplands vildmark, fra saunaer, isbade, slædehundekørsel, rensdyr-farme, is-fiskeri, isbryder-oplevelser, hesteridning forår og sommer, og meget mere.

Alle glas-iglooer, er godt termo isolereret, og giver dig den bedste udsigt, og måske nok den smukkeste af slagsen. En unik romantisk weekend, helt magisk! – Forstil dig at sidde med din elskede og opleve himlen forvandle sig til et farverigt levende maleri.  Kakslauttanen Arctic Resort tilbyder ydremere to restauranter, med specialiteter fra Lapland, blandt andet rensdyr og grillet laks.

 

 

Kan vi garantere nordlys?

Kakslauttanen er et af de bedste steder i verden for at se det magiske nordlys.  Sæsonen varer fra slutningen af ​​august til slutningen af ​​april.

Vi giver den perfekte mulighed for at observere Aurora Borealis, især fordi sæsonen er lang, og området er næsten uden lys-forstyrrelser, og meget få træer, der tilslører himlen. Udsigten fra  Glass Igloos og Kelo-Glass Igloos er uovertruffen. Vi kan selvfølgelig ikke garantere nordlys men der er mange ting, der påvirker muligheden for nordlyset, som blandt andet magnetisk aktivitet, der kommer an på solens position og himmelens uklarheder.

Lysene kan uventet dukke op og lige så pludselig forsvinde når som helst lige efter solnedgang til lige før daggry. De kan vare i 5 minutter, eller de kan vare hele natten. Selvom du ikke opholder dig i et glas Igloo, kan du gå udenfor, når det bliver mørkt, bare husk at klæde dig varmt på. Finsk meteorologisk institut, der har info i realtid og forudsigelser af nordlyset Link til: her og nu observationer af nordlys

Området tilbyder masser af aktiviteter, blandt andet saunaer, og ishul til afkøling.  I vintermånederne  hundeslædekørsel, rensdyrsafari, udflugter på snescooter, langrendsski med mere.  Nationalparken Urho Kekkonen kun få km fra Kakslauttanen Arctic Resort – Igloos and Chalets.

Kontakt os for et tilbud

Hvornår skal man besøge Finland
Vil du opleve nordlys, skal du rejse mellem slut august og april.
Sommeren i Finland tilbyder også mange andre aktiviteter som hesteridning, fiskning, vandring, midnatssol mm.

Her udvalg af de mange forskellige typer af indkvartering:
Stort Chalet til 5 personer, 65 m2
Glas igloo 2 personer, 18 m2
Keloo Glas igloo, 6 personer,  57 m2
De Luxe Suite, 12 personer, 1000 m2

Kakslauttanen Finland

5 nætter | 4 dage

Pris per person.

Priserne inkluderer

  • 5 dage, 4 nætter
  • Fly tur / retur via Helsinki
  • Morgenmad og tre retters aftensmad.
  • Transfer tur/retur
  • Rengøring hver dag
  • Brænde i hytte og optændning
  • Udvidet ansvarsrisiko og konkurssikring via Europæiske Rejseforsikring
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Voya Travel Concierge Service 24/7

Aktiviteter & udflugter:

* Udflugter købes inden afrejse *.
Nordlys fra Hesteryg
Nordisk ski med instruktør
Dagstur til Inari søen isfiskning
Isbryderbåd Sampo
Husky safari slædehunde
Rensdyr farm med snescooter
Hesteslæder
Hiking til Urho Kekkonen National Park
Sauna traditonel og icepool
Besøg Julemandens hus
Riverrafting og kano
Isfiskeri

k