Det bedste af Argentina

Det bedste af Argentina med verdens største vandfald, vingårde for foden af Amerikas højeste bjerge og gletsjere

Det bedste af Argentina

Med dansk rejseleder Rune V Harritshøj 

Rejsen kan bestilles med dansk rejseleder – Rune V. Harritshøj på nedenstående datoer. Eller vi kan skræddersy rejsen individuelt efter jeres ønsker. 

Dato: 26 nov. – 9. dec. 2023

Det bedste af Argentina med verdens største vandfald, vingårde for foden af Amerikas højeste bjerge og gletsjere i det Sydamerikanske Alaska:
Det sydlige Patagonien. For ikke at glemme hovedstaden Buenos Aires charme og elegante tango-atmosfære kaldet Sydamerikas Paris.

Oplev det bedste af Argentina på denne rundrejse.

Rejseoversigt:
Dag 1: Iguazu
Dag 2-3: Iguazu
Dag 4: Iguazu – Buenos Aires
Dag 5: Buenos Aires
Dag 6: Buenos Aires
Dag 7: Buenos Aires – Mendoza
Dag 8: Mendoza
Dag 9: Mendoza
Dag 10: Mendoza – El Calafate
Dag 11: El Calafate
Dag 12: El Calafate – Buenos Aires
Dag 13: Afrejse fra Buenos Aires

Iguazu
Turen begynder i Iguazu, der hvor verdens største vandfald Iguazú (på guarani-indiansk Store Vand) fosser ud i den tredelte grænse mellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Området er et af verdens syv nye vidundere og vi bruger 2,5 dag på at se de 175 fald med højdepunktet “Djævelens Gab”. Vi skal se både den brasilianske og argentinske side, kommer på fugle-tur og en tur ind i junglen – inklusiv en bådtur, ikke hen til, men også ind under flere vandfald.  Dette subtropiske område er én stor Nationalpark med tukan-fugle, brøleaber, jaguarer og masser af store fascinerende sommerfugle.

Buenos Aires

Vi flyver til Buenos Aires, her venter en kulturel og gastronomisk oplevelse over flere dage. Der vil være udsøgte middags oplevelser, tangoshow og overnatning i Puerto Madero – Buenos Aires eksklusive Langelinje-kvarter.  Vi skal også besøge floddeltaet nord for storbyen.  Alt i alt venter der os nogle intense dage i denne fascinerende storby – Sydamerikas Paris.

 

Mendoza

Turen går videre, stik vest til Argentinas og Sydamerikas bedste vinregion -Mendoza. Mendoza ligger for foden af sydamerikas højeste del af Andesbjergene, Aconcagua-bjerget er 6.960 meter højt. Vi skal bo alle tre nætter på Villa Mansa Wine Hotel & Spa, der er vinranker og verdensklassevin lige fra morgenmaden. Derfor bruger vi også en hel dag på at besøge og prøvesmage på flere vingårde, udvalgt af vores lokale samarbejdspartner i samråd med os. En af vingårdene Susana Balbo Winery – er ejet og drevet af Argentinas mest anerkendte kvindelige vinproducent.  I Mendoza skal vi spise på en prisbelønnet restaurant.  Glæd dig til at komme helt op til sydamerikas højeste bjerg, vi tager en heldagstur og besøger stedet for foden af de stier, som alverdens bjergbestigere og trekking-entusiaster har vandret på tidligere.

Patagonien

Sidste stop er en af verdens sidste ødemarker, de sidste årtier har Patagonien gennemgået en fascinerende udvikling som et af Sydamerikas og Argentinas mest eksklusive og unikke destinationer.

Under sidste istid var det sydlige Sydamerika i Argentina og Chile dækket af en tyk iskappe, som den skandinaviske halvø. Indlandsgletsjerne er verdens største og de største ferskvandsreserver i verden efter Antarktisk i Sydpolen og Arktisk med indlandsisen på Grønland.

Vi skal bo med udsigt til den turkis-farvede Argentino-sø – Argentinas største sø, der med sin lyseblå overflade har såkaldt gletsjermælk i overfladen, der er mineraler blandet med de mange gletsjers smeltevand.  Vi kommer helt tæt på Perito Moreno-gletsjeren her på den argentinske side af Andesbjergene. Alle gletsjerne i området udspringer fra det enorme Sydlige Isfelt, der ligger oven på Andesbjergene, både på den chilenske og argentinske side. Vi kommer helt op på gletsjeren og skal trekke med pigsko. Patagoniens ørred og lam er udsøgte, flere aftensmåltider afspejler hvordan Patagonien er en totaloplevelse af natur og gastronomi og dets særlige pioner-præg, der stadig kan mærkes overalt.

Dag 13-14: Afrejse fra Buenos Aires  

Sidste stop er en enkelt overnatning i Buenos Aires for at flyve hjem til Danmark dagen efter.

 

Se aktuelle priser og tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k