VOYA EXCLUSIVE

NÅR TIDEN ER VIGTIG

Vi har erfaret at for mange af vores kunder er tiden vigtig og at rejsen skal koordineres bedst muligt og nogen gange meget tæt på afrejse. Voya Travel kan nu som det første rejsebureau i Danmark, tilbyde Chauffør Service til lufthavnen, om man flyver Economy- eller Business Class, dog skal hele rejsen købes hos Voya Travel. Kontakt os for forslag til din næste rejse, om det er til en forretningsrejse eller privat ferie.

VELKOMMEN TIL VOYA TRAVELS EXCLUSIVE CLUB

Vi har valgt at gøre noget godt og ekstra for de mange faste kunder vi har i huset, som hermed får acces til vores Members Club Service. Målet med denne club er at tilbyde nogle ekstra muligheder, priser mv., som tilbydes “Members only.” Mulighederne bliver opdateret jævnligt og udsendt pr. mail, når vi har noget godt at tilbyde og som ikke kan fås andre steder.

FORRETNINGSREJSER & EVENTS

Er du den travle, krævende forretningsrejsende som skal have mulighed for at få kontakt med din rejse koordinator 24/7, har vi nok det bedste personale til rådighed. Vi hjælper dig med forretningsrejsen og står klar til at yde en høj og professionel service og sørge for, at du har den samme professionelle person i telefon/email under rejsen.

Vi gør en dyd ud af at forhandle de bedste flypriser på både economy/business & First Class, så vores kunder får mest ud af at rejse med Voya Travel. Ligeledes forhandler vi aftaler med hoteller mm. hvis vi kan se, at det kan betale sig og der er penge at spare.

Vi har højtuddannet personale ansat, som er berejst de fleste steder i verden. Vi er klar til at give dig den bedste service der findes på markedet. Såfremt du ønsker pris på privatfly, limousine service, events eller lignende, så kontakt os venligst.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev omkring special priser, tilbud på ferie og forretningsrejser, så kontakt os venligst.

mercedes Rejsetyper

PREFERRED PARTNERS