Oplev FC Barcelona – helt tæt på!

Charlotte Zarp, har med familie og venner, lige oplevet FC Barcelona i nærkamp på hjemmebane. 

Wow det var helt fantastisk. Vi kom så tæt på, havde købt Gold VIP. Vi afprøver selvfølgelig alle de arrangementer vi laver, og må indrømme, selvom jeg ikke er en fodbold ”nørd”, var det en  forrygende oplevelse – som kun kan anbefales.

Vores arrangement startede 3 timer før selve optakten til kampen, med egen VIP indgang,  eskort til specielt VIP område, hvor spillerne ankom før kampen.

Her fik vi så mange gode billeder og video’s, vores søn var ellevild og fik set alle sine idoler, og der blev budt på lækre canapeer med fri bar, som var til fri rådighed indtil kampens start. her blev vi igen eksorteret til vores siddepladser.

I pausen og efter kampen, er der adgang til VIP lounge med lidt spiselig og drikke, og efter kampen, igen sidste mulighed for at hilse på spillerne.

VIP SILVER Box, er beliggende på shortside 2nd tier.
VIP GOLD, er pladserne meget tæt på boksen hvor træner og spiller sidder under kampen. (se video)

Kontakt os, hvis i vil ned og opleve FC Barcelona på nært hold, eller læs mere her.

Her fotos og video fra vores sidste helt fantastiske tur.

Afspil video
Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.