fbpx
DE GRÆSKE ØER
HYDRA - SEJLERFERIE
PRIVAT SKIB
Professionel kaptajn
Sejlskib 10 sovepladser
Ship ohoj
Landkrabber og blæksprutter
ANTARKTIS CRUISE
Kajak, snesko, vandreturer

SEJLERFERIE GRÆKENLAND

Oplev et øhop mellem de græske øer –  med privat kaptajn på egen båd 

Forestil et øhop med privat sejlskib inkl. proff. kaptajn og evt. et par dage i Athen med lækker shopping i den gamle by Plaka, en bydel midt i centrum.

Tilbage til fortællingen om sejlerferien – som kan udgøre dit hjem i enten en uge eller to uger. Det er svært at sammenligne med andre former for ferie omkring i Europa. Det er en blanding af sommerhus, campingferie – dog med luksus og bedste beliggenhed , alle de små øer og hyggelige havnebyer, sejler du direkte ind i hjertet, og kan shoppe, gå i byen, sidde og spise skaldyr mens solen går ned, eller nyde livet til lands fra din båd…. 

Når du lejer et skib med skipper, får du en kombination af en villa på havet, et øhop i det græske øhav og frihed til at gøre hvad du vil!

Super ideelt for familier , hvor i rejser og bevæger jer rundt i de mest idylliske pittoreske øer og Grækenlands mindre besøgte øer, som ikke er mulige besøge fra landsiden.

Inspiration til sejlerferie Saroniske øer:

8 dage – 7 nætter ombord på Skibet Boomerang. Super lækker sejltur, roligt hav i mellem øerne for årstiden, og en rigtig dygtig kaptajn. Vi sørger for alt op til og under sejltur. I skal blot lande i Athen, herfra privat transport, velkomst til skib kaptajn, og afsejling eftermiddag til første ø på vejen til Saroniske øer.

Påmønstring fra Athen Lavrion havn:
Øer: Kea, Serifos, Spetses, Hydra, Poros, Aegina, Agistri (kan vendes om, hvis kaptajn vurdere.)

Super skønne øer, små havnebyer – med taverner lige hvor man ligger til,  som eks. øen Hydra uden biler, fotogene, og bugte med stille blåt vand. Øer hvor alle aldre kan få alle sanser og ønsker opfyldt.

Prisen er inklusiv:
Skibsleje
Inkl. Kaptajn
Privat transport til og fra Athen lufthavn
Slut rengøring  
Rejsegarantifond & EU ansvarsforsikring
24/7 concierge, før og under rejsen
Sejlruter og indkøb inden afrejse

Ikke inkl.:
Måltider og drikkevarer
Personlige forsikringer
Hostess ombord: 1165 kr. per døgn /betales ved ankomst
Andet end beskrevet

Bestil din Rejse her