SYDAMERIKANSKE VIDUNDERE

Brasilien, Argentina & Chile

Pris fra: kr. 89.000

18 dage / 17 nætter

SYDAMERIKANSKE VIDUNDERE

18 dages helt fantastisk rundrejse Iguazu Vandfaldene, Argentina, Beagle Kanalen, Patagonien & Chile

Tag med på en fantastisk odyssé, oplev nogle af Verdens unikke Vidundere og lad jer bjergtage af  de enorme gletsjere i nogle af verdens smukkeste nationalparker.  Denne rundrejse starter ved de voldsomme, men smukke Iguazu vandfald på grænsen mellem Brasilien og Argentina, og fortsætter gennem Buenos Aires smukke by med Tango Dinner til  Peninsula Valdes (på UNESCO’S Verdensarvsliste i 1999) og betragtes som Argentina’s Galapagos,  hvor der er mulighed for at se hvaler, pingviner, hvalrosser, søelefanter, bæltedyr, guanacoer samt et væld af fugle. Herefter videre til Ildlandet og Verdens Ende og sydligste by Ushuaia, vandring i Perito Moreno National Park (på UNESCO’s Verdensarvsliste). Fra Ushuaia med fly til Calafate og ind i Chile til Torres Del Paine National Park (på UNESCO’s Verdensarvsliste sinde 1978)

Dag 1 – København – Iguazu
Afrejse fra København (eller fra Billund) om morgenen mod et af Sydamerikas Vidundere – Iguazu  vandfaldene. Der er flyskift i Amsterdam og Rio, men allerede samme aften ankommer I til de imponerende vandfald. I Iguazu lufthavn modtages I af jeres engelsktalende guide, som hjælper med bagagen og kører med til hotellet, hvor I får jeres værelse.

Overnatning i Iguazu på hotel Loi Suites i et Studio Deck Room. Morgenmad inkluderet.

Dag 2 – Iguazu – Vandfaldene
Ca. kl. 9 om morgenen afgang fra hotellet til ét af verdens største naturvidundere: Iguazu vandfaldene – I krydser den internationale bro Tancredo Neves, som forbinder byerne Puerto Iguazú (Argentina) og Foz de Iguazú (Brasilien). Når I er igennem tolden (blot en formalitet) stiger I op i bussen sammen med jeres private guide og kører rundt i parken og op til de mange stier der
har en enestående udsigt til vandfaldene.

Herfra er der panorama udsigt over de Argentinske vandfald og en enestående chance for at tage nogle fantastiske billeder. Der er 275 vandfald og på et bestemt sted på ruten vil I stå ansigt til ansigt med vandfald på alle sider. I kommer til at se Rio Iguazú Canyon, Salto Rivadavia og Tres Mosqueteros. Mod slutningen af turen kommer I til det nederste udkigspunkt ved Djævlens Hals.
På dette smukke sted, vil I kunne se flere permanente regnbuer. Turen slutter ved Salto Floriano,  hvor en elevator kører jer op igen til parkeringspladsen og jeres bus.

Dag 3 – Båd safari ved Djævlens Hals

I går oplevede I de mægtige vandfald fra land – så i dag skal I opleve vandfaldene fra vandet. Der venter jer en oplevelse, som får adrenalinen til at pumpe i kroppen. I sejler med en båd ud til de mange voldsomme vandfald, og bådens kaptajn sejler helt tæt på Djævlens Hals – så I blot er ganske få meter fra det store brusende vandfald, som synes at styrte ned i intetheden og jordens indre. En dramatisk og meget spændende oplevelse (husk evt. tørt tøj). 
Overnatning i Iguazu.

Dag 4 – Iguazu – Buenos Aires
Morgenmad på hotellet og formiddagen fri. I god tid inden afrejse bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen hvorfra I flyver til Buenos Aires, ca. 2 timers flyvning. På visse dage, kan det blive nødvendig at have et stop på vejen, hvorved flyvetiden vil være lidt længere. Ved ankomst til Buenos Aires internationale lufthavn modtages I af Voya Travels repræsentant og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning i Buenos Aires på Hotel Home.
Nu venter nogle spændende dage med bøffer, Tango, oplevelser og god vin.

Dag 5 – Buenos Aires – City rundtur med guide / aften Tango dinner i Buenos Aires

Morgenmad på hotellet. Ca. ved 10-tiden kommer den engelsktalende guide hen til jeres hotel, og sammen med ham skal I nu ud og kigge på Buenos Aires, så I får et indtryk af denne smukke metropol. 

Der vises færdigheder inden for gauchoernes kunnen, og sidst på eftermiddagen vender I tilbage til Buenos Aires og jeres hotel. På udflugten ledsages I af jeres private guide.  Overnatning i Buenos Aires på Hotel Home. Morgenmad inkluderet.

Dag 6 – Estancia, pampas & Gauchoer
 I forlader Buenos Aires og kører ud til La Bamba de Areco Estancia, en typisk argentinsk ranch, beliggende på den argentinske pampas, der dækker et areal, som er ca. 25 gange større end Danmark og strækker sig mellem Atlanterhavet mod øst og Andesbjergene mod vest. Ved ankomsten vil der være mulighed for at opleve området, som viser det bedste og smukkeste af den vilde pampas. I kommer til at nyde det søde liv og opleve naturen, historien og kulturen på den argentinske pampas samt dens sociale udvikling igennem tiderne og ikke mindst dens vigtighed for Argentina. Stedets køkken og øvrige personale vil sørge for, at I med argentinsk oksekød af første klasse også kommer til at opleve den himmelske smag af pampas, gauchoer og indbegrebet af Argentina.

Dag 7 – Buenos Aires – Puerto Madryn
I forlader nu Buenos Aires for at flyve sydpå til Puerto Madryn / Trelew – flyveturen tager ca. 2 timer. I lufthavnen mødes i af jeres engelsktalende guide og kører direkte til Punta Tombo, der ligesom Peninsula Valdes er en halvø. Halvøen er ikke mere end blot 3 km bred. Fra september til april kommer her næsten 1 million Magellan-pingviner for at yngle. Her udruger de deres æg, og
det er muligt at komme helt tæt på dem, og følge deres liv på tættest hold.  Sidst på eftermiddagen kører I til Puerto Madryn og jeres hotel Territorio, hvor I overnatter.  

Dag 8 – Peninsula Valdes – Argentina’s Galapagos
I dag skal I opleve et helt fantastisk sted; nemlig Peninsula Valdes – en lille halvø, der ligger ude i Atlanterhavet, og som kan kaldes en Open Air Zoo. I kører til Valdes Peninsula og kører over tangen, som forbinder Peninsula Valdes med fastlandet. Stedet her blev fredet af UNESCO i 1999.   Første stop er ved Ameghino Intepretation Center, hvor I får en kort information om stedets flora og fauna. Herfra fortsætter I ca. 5 km. til Fugleøen (Isla de los Pájaro) der, som navnet siger, har et rigt fugleliv og herfra videre til Puerto Piramides. Her er stort set mennesketomt, da kun ganske få endnu har fundet dette fantastiske sted og det barske og typiske landskab, som kendetegner Patagonien, finder man også herude. Alt afhængig af årstiden vil I se forskellige dyrearter. Nogle er her hele tiden, men hvis I vil se hvaler er sæsonen fra juni til december. Spækhuggerne kommer fra midt februar til april og igen fra oktober til november. Pingvinerne yngler mellem september og april og søelefanterne er her hele året.

Her er naturligvis et fantastisk fugleliv, og på land findes bl.a. både guanaco’er (lamafamilien), rhea’er (Sydamerikansk struds) og bæltedyr. På turen bliver der mulighed for at spise frokost (ikke inkluderet), men guiden viser jer hvor) Efter en oplevelsesrig dag vender I tilbage til jeres hotel i Puerto Madryn. Overnatning på Hotel Territorio

Dag 9 – Puerto Madryn til Ushuaia i Patagonien
Efter morgenmaden er der privat kørsel fra jeres hotel i Puerto Madryn til Trelew lufthavn, hvorfra I flyver til Usuahia, verdens sydligste by. I lufthavnen modtages I af jeres guide, som ledsager jer til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning i Ushuaia på hotel Arakur. 
Morgenmad inkluderet. 

Brug eventuelt eftermiddagen til at kigge jer omkring i verdens sydligste by Ushuaia. Byen er beliggende i en smuk bugt, og er præget af ældre historiske bygninger. På Worlds End Museum kan man læse den spændende historie om ”gamle dage” – dengang opdagelsesrejsende fra hele verden brugte byen som stop inden rejsen fortsatte enten til Antarktis eller andre varmere
himmelstrøg.  Ligeledes fortælles om de første bosættere, der levede her for over 8.000 år siden og frem til i dag. Da Magellan sejlede syd om Kap Horn, så han inde på land, hvor Ushuaia nu ligger, blusende bål langs hele kysten, og der gik flere år før han vovede sig i land i det område, han af samme grund kaldte ”Ildlandet”. Det var bl.a. solen, der gik ned over de sneklædte bjerge med et blændende gyldent skær samt skærene fra de indfødtes mange bål.

I begyndelsen af 1900-tallet var Ushuaia primært kendt for sit frygtindgydende og isolerede fængsel, hvor kun kontinentets værste forbrydere blev spærret inde.

Dag 10 – Verdens Ende – Ushuaia
I dag skal I besøge Tierra del Fuego Nationalpark, som ligger ca. 18 km. nordvest for Ushuaia. Den tidligste menneskelige bosættelse opstod omkring 8.000 f.Kr. Yaghan folket var nogle af de  tidligste kendte mennesker til at bosætte sig i Ildlandet. Sammen med jeres lokale guide bevæger I jer rundt i parken og holder udkig efter bævere, guanaco’er, Andes-ræve, Sydamerikas nationalfugl kondoren samt et væld af ukendte fugle (i al fald for de fleste af os). Der er mulighed for at betragte et overflødighedshorn af flora og fauna, imens de sneklædte bjergtoppe rejser sig majestætiske over området og spejler sig i de turkisblå søer. Der vil i alt være ca. 4 times let vandring. Nationalparken kom i 2005 på UNESCO’s Verdensarvsliste. I vender tilbage til jeres hotel og kan slappe af resten af dagen. Overnatning i Ushuaia.

Dag 11 – Ildlandet – Pinguin Rockery
Sammen med jeres guide tager I af sted sydpå og sejler langs Bahía de Ushuaia med Ushuaia og Tierra del Fuego bag jer. Ude i midten af Beagle kanalen ligger bl.a. øen Alice Island. Her holder en vigtig koloni af kejserlige skarver til. Under hele sejlturen får I mulighed for at se de majestætiske Ceja Negra Albatrosser, forskellige mågearter, for ikke at nævne de smukke dampskibsænder og Alakush-ænderne. I sejler videre gennem kanalen mod øst i retning af Eclaireus-ø-havet, hvor Isla de Los Lobos (Seals Island) ligger. På denne ø ser I to karakteristiske sælarter; enkelt- og dobbelthåret. 

På en anden ligger et fyrtårn, opkaldt efter øhavet. Det var netop i dette område, hvor “Buque Crucero Mte. Cervantes gik på grunde i 1930. Det betragtes som et af de mest spektakulære skibsvrag i farvandene i End of the World. Monte Cervantes var et krydstogtskib, der sejlede fra Buenos Aires til Ushuaia med 350 besætningsmedlemmer og 1200 passagerer om bord. I 1930
grundstødte det på de undersøiske klipper ved Les Eclaireurs Fyrtårn og sank i løbet af et par timer. Turen fortsætter østover og sejler mellem Almanza Port (Argentina) og Williams Port (Chile), videre til Paso Mackinlay området og Martillo Island, hvor de magellanske pingviner forventer jer.  Herfra sejler I tilbage til Ushuaia, forbi Remolino øens kystlinie, hvor vraget efter passager- og
fragtskibet Mte. Sarmiento ligger. Overnatning i Ushuaia. 

Dag 12 – Ushuaia – Calafate
Morgenmad på hotellet. Ved middagstid checker I ud og bliver hentet på hotellet af Voya Travels repræsentant, som følger jer til lufthavnen og hjælper med check-in. Herfra flyver I nordpå til Calafate (ca. 1½ times flyvning), hvor I modtages i lufthavnen og kører til jeres hotel. Overnatning i Calafate på hotel Eolo Lodge. Middagsmad inkluderet.

Dag 13 – Perito Moreno National Park m/enorme gletsjere!
I vågner op i de smukkeste omgivelser og spiser morgenmad på hotellet. Her mødes I med jeres guide og tager til Nationalparken Glaciares, som på grund af sin uberørte natur også er på listen  over UNESCO’s Verdens Naturarvsliste. ”Glaciares” oversættes fra spansk til ”gletsjere” og refererer til de 47 store gletsjere, som dækker den del af Andes-bjergkædens iskappe, der
strækker sig ind over Nationalparken.

Hold udkig efter bl.a. guanaco’er, gråræve og ñandu’er, som kan betragtes på forholdsvis tæt  afstand, ligesom mange forskellige fuglearter kan opleves.  Vegetationen skifter ligeledes farve, og efter en halv times kørsel vil vegetationen være forvandlet til en smuk rød og gyldenbrun farve, som er så typisk for skovområderne i Patagonien. Højdepunktet kommer i det øjeblik, I stiger ud af bilen og ser den majestætiske Perito Moreno Gletsjer.  De næste par timer får I mulighed for at betragte den store is gletsjer fra flere vinkler fra bredden og de gangsystemer, der er anlagt langs floden eller fra de opsatte broer. Et fantastisk syn venter  jer. Hver gang en isflage river sig løs fra gletsjerne, falder den med et øredøvende brag ned i floden som under belastningen skaber ringe i vandet. Sammen med guiden spiser I jeres medbragte frokost, og senere på dagen vender I tilbage til jeres hotel. Middagsmad inkluderet.
Overnatning i Calafate på Eolo Lodge

Dag 14 – Farvel til Argentina og velkommen til Chile
Efter morgenmaden forlader I Argentina sammen med jeres guide og kører op over Andesbjergene til den argentinske grænse. I befinder jer stadigvæk i Patagonien og vil på vejen køre over stepperne med et ”rigt dyreliv” og et smukt og malerisk landskab. Efter paskontrollen kører I ind i Chile og videre til jeres hotel lige ved Nationalparken Torres del Paine. Overnatning på hotel Tierra Patagonia i Torres del Paine.  Morgenmad inkluderet.

Dag 15 – Torres del Paine
I vågner op i nogle helt fantastiske og ubeskriveligt smukke og enestående omgivelser: Torres del Paine. I 1978 kom Torres del Paine på UNESCO’s Verdensarvsliste og siden er stedet blevet et foretrukket rejsemål for naturelskere fra hele verden. Et væld af gletsjere, dybblå søer, brusende floder, polar-skove og dramatiske og eventyrlige bjerg- og klippeformationer finder I her. Biologer, geologer og forskere fra hele verden har igennem tidens løb besøgt området for at finde spor fra fortiden. Landskabet er præget af de store bjerge, der udgør selve Torres del Paine, som er en del af Andesbjergene. De eventyrlige granittoppe med sne på toppen synes at ændre udseende, når solens stråler giver hele området et eventyrligt skær. Flora og fauna i den store nationalpark, der dækker et areal på størrelse med Fyn, er ligeledes helt i særklasse. Hold øje med bl.a. Guanacoen [lama-familie], og hvis I er heldige vil I se pumaen,
Andes-ræven, den chilenske bjerg-hjort samt flere arter af store rovfugle f.eks. ørnen, Andes kondoren og duehøgen, som alle er blevet observeret i Nationalparken.  Derudover er her flamingoer, den sorthalsede svane, Magellan-spætten, og Magellan gåsen, den unikke strudseagtige ñandu samt den sydamerikanske Ibis. Hele dagen vil foregå ude i det fri  sammen med jeres naturguide i dette pragtfulde landskab. Undervejs spiser I frokost i Guds frie natur (ikke inkluderet). Med nogle fantastiske naturoplevelser i rygsækken vender I tilbage til jeres hotel.
Overnatning på hotellet ved Nationalparken.

Dag 16 – Torres del Paine – Calafate – Buenos Aires
I forlader Torres del Paine og kører til Calafate, hvorfra I flyver til Buenos Aires. Her har I en sidste nat på dette storslåede kontinent, inden I næste dag flyver tilbage til Danmark.

Dag 17 – Buenos Aires – Købehavn
Formiddagen er jeres egen, indtil I kører til lufthavnen. Ca. ved middagstid hentes I på hotellet og kører til Buenos Aires  Internationale lufthavn, hvorfra I flyver til Danmark via Amsterdam. 

Dag 18 – Ankomst til København
Med nogle helt unikke og fantastiske oplevelser i kufferten ankommer I til lille Danmark og hverdagen – en oplevelse rigere.

Sydamerika rundrejse


Send besked, eller kontakt Voya Travel på tlf. +45 33 34 33 33 for mere information

Pris pr. pers. fra kr. 89.000,-

>> Download PDF program her

18 dages helt fantastisk rundrejse

Iguazu Vandfaldene, Argentina, Beagle Kanalen, Patagonien & Chile
Afrejse: Hver dag året rundt      

Prisen inkluderer:
Flyrejse fra København el. Billund – Iguazu med KLM via Amsterdam og Rio Flyrejse Buenos Aires – København el. Billund med KLM via Amsterdam

Indenrigsflyvninger:
Iguazu – Buenos Aires
Buenos Aires – Trelew
Trelew – Ushuaia
Ushuaia – Calafate
Calafate – Buenos Aires

Modtagelse i alle lufthavne og privat kørsel til hoteller
Udflugter med privat guide
16 nætter på hoteller med morgenmad (hotellet i Calafate er med fuldpension)

 

Følgende udflugter med privat guide:
– Iguazu vandfaldene fra både den Argentinske og Brasilianske side m/sejltur til Djævlens Hals.
– City tour 4½ time m/privat guide til de mest spændende historiske highlights i . Buenos Aires
– Tango Show inkl. middag
– Heldagsudflugt til en Estancia på Pampassen. Møde med gauchoerne, frokost inkluderet
– Udflugt til Punta Tombo
– Heldags udflugt til Peninsula Valdes National Park (Argentinas Galapagos)
– Halvdagsudflugt til Tierra del Fuego National Park og End of the World Train
– Udflugt til Penguin Rockery
– Heldagsudflugt til Perito Moreno National Park inkl. “lunchbox” fra hotellet.
– Heldagsudflugt til Torres del Paine National park i Chile
– Alle entreer til parker, seværdigheder mm Samtlige nugældende skatter og afgifter
– Bidrag til rejsegarantifond samt konkurssikring

 Det er muligt at have flere nætter på de forskellige steder, hvis dette ønskes, lige som det er en rejse, børn sagtens kan tage med på.

Har I børn med, eller er I flere, som rejser sammen, så ring til os, og lad os give jer et tilbud på rejsen.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.