ANTARKTIS

ANTARKTIS

En eventyrrejse til Den Antarktiske Halvø fører dig til en af verdens mest enestående steder. En verden af smukke landskaber og et overraskende stort udvalg af dyreliv. Rejsen foregår med vores isforstærkede skibe, som bliver din base, når du rejser til det fjerneste og mest utilgængelige kontinent.

Rundrejse Antarktis

Dag 1-2: Til Ushuaia
Fra Danmark går rejsen via Buenos Aires til Argentinas sydligste by, Ushuaia, som er meget smukt beliggende for enden af Andesbjergene. Indlogering på godt hotel inden rejsen til Antarktis begynder.

Dag 3-4: Beagle Kanalen & Drake Strædet
Gennem Beagle kanalen over Drake Strædet til det første blik af Antarktis, der er South Shetland Island, herefter krydser I det smalle stræde ind til selve Den Antarktiske Halvø. I Drake Strædet, er der gode muligheder for at se albatrosen og afhængigt af årstiden også hvaler.

Dag 5 – 9: Antarktis
De følgende dage bruges på at sejle langs kysten, typisk med 2 stop på land om dagen. Dyrelivet og naturen er enestående og I vil opleve store pingvinflokke, enorme isbjerge,  sæler samt det uberørte og smukke Antarktis – der rejser sig med bjergkæder, isdækkede fjorde og en rå stilhed man ikke finder andre steder i verden. Med lyset og farverne skifter stemningen i landskabet, så ikke to dage er ens.
Foruden landgangene vil der være sejlads mellem isbjergene i de små hurtige gummibåde kaldet zodiacs. Kajak er også en mulighed, hvor man endnu bedre fornemmer Antarktis og er et med naturen.

Fra de sneklædte bjergtoppe ved Melchior Island, går rejsen videre ned til den tidligere engelske forskningsbase, Port Lockroy som også besøges. Længst mod syd når I frem til nogle af de skønneste og mest fotograferede steder i Antarktis, nemlig Petermann Island og Lemaire kanalen.

Dag 10-11: Drake Strædet

Efter de store oplevelser på Antarktis, vil der være små lektioner ombord fra guider og medrejsende polareksperter.

Dag 12-13: Ushuaia

Retur til Ushuaia, hvor der eventuelt kan forlænges med ture i Andesbjergene. Rejsen retur til Danmark går via Buenos Aires.

Pris per person fra kr. 64.000,-


Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Ushuaia t/r
  • 2 overnatninger på godt hotel i Ushuaia
  • Ekspeditionskrydstogt til Antarktis
  • 10 nætter i 2-sengs “Porthole” kahyt med fuld pension
  • Alle aktiviteter og udflugter som nævnt i programmet
  • Samtlige nugældende skatter og afgifter
  • Bidrag til rejsegarantifonden og konkurssikring