Kata Rocks Phuket – Thailand

Mens solen går ned, kan I nippe til husets specialiteter

Luksus resort i strandkanten

Om Kata Rocks

Et ikonisk 5-stjernet luksus resort med udsigt over det rolige og krystalklare vand i Kata Beach og Andamanhavet. Kata Rocks byder på en fantastisk beliggenhed og har 34 Ocean Front villaer (1- til 4-bedroom /134 m2 til 460 m2, inkl. 10 Penthouse Suiter. Alle villaer har uforstyrret havudsigt og den bedste solnedgang på hele Phuket samt privat infinity pool.

Villaerne er indrettet topmoderne, stilrent og eksklusivt. De har alle rummelig opholdsstue, fuldt udstyret køkken og luksuriøse badeværelser. Den private udendørs poolterrasse omfatter også liggestole. Der findes iPad til underholdning, og den bruges også som kontrolpanel.  Restauranten serverer lokale retter og vestlige gourmetfavoritter, som også kan indtages privat i villaen. Mens solen går ned, kan I nippe til husets specialiteter, vine og andre drikkevarer, der serveres i baren.  Infinity Luxury Spa tilbyder over 30 unikke behandlinger i en blanding af moderne og gamle teknikker. 8 behandlingsrum og suiter samt fitness center med privat træning.

Værd at vide om Kata Rocks

Oplagt sted til honeymoon og romantiske getaways

Bo i en af de skønne strandvillaer i rolige omgivelser på en privat bakke med udsigt over Kata Beach og Koh Pu.
Kata Rocks holder jævnligt sjove events som Mamma Mia! Party, Brunch & Pool Party samt Venetian Masquerade Party.
De kompetente kokke og friske bartendere finder altid på nye spændende retter og velsmagende drinks.
Engangs sugerør er fortid på resortet, og flere øko-venlige tiltag er på vej.
Udforsk lokalområdet og hyg jer på et stort udvalg af barer og restauranter på strandene omkring Kata Rocks.
Masser af sjove aktiviteter i nærheden af resortet: Big Game Fishing, Splash Jungle Water Park, dykkerture, golfbaner, ATV og tømmerflåde ture samt hule udforskning.

Kontakt os for et tilbud

k