Four Season – Koh Samui – Thailand

Få store kulinariske oplevelser på Four Seasons’ autentiske restauranter

Four Seasons - stil, elegance og uendelig luksus

Om Four Seasons

Samtlige villaer har privat infinity pool, privat bar samt iPod-dockingstation. De har desuden badeværelse med glasdøre, der åbner ud til en privat solterrasse med briks, hvorfra gæsterne kan nyde udsigten over haven eller Siam-bugten.

Få store kulinariske oplevelser på Four Seasons’ autentiske restauranter, hvor der serveres både thailandske og internationale retter, eller gå på opdagelse i Rum Vault baren og smag på et imponerende udvalg af verdens bedste rom-mærker.

I kan vælge mellem 6 villa-typer: Beach Villa med pool, Beach Front Pool Villa, Family Pool Villa, Premier 1-værelses villa med swimmingpool, Deluxe 1-værelses villa med swimmingpool og 1-værelses Pool Villa.

På stedets spa kan du opleve forfriskning af sind, krop og skønhed med flere hundrede år gamle healing teknikker og naturlægemidler dybt rodfæstede i Thailands rige spa-traditioner. Individuelle behandlingsværelser – hver med to indendørs og to udendørs massagesenge og desuden en udendørs bruser samt badekar og et dampbad.

Derfor skal du vælge Four Seasons

En af de højst ratede hoteller på Koh Samui med unik service
Du kan blive forkælet med kropsterapier, aromaterapi, yoga og meget mere.
Du bor på stranden
Børnefamilier er velkommen
Hotellet er medlem af Small Luxury Hotels of the World.
Fordi du skal unde dig selv – en lille gave at bo et specielt sted
Den ekstem gode service og de små opmærksomheder fra hotellets personale.

Vi anbefaler: At kombinerer din rejse på Koh Samui med et ophold i Khao Sok, eller et par nætter i Bangkok eller Singapore.

Kontakt os for et tilbud

k