Gal Oya Lodge Sri Lanka

Lodgen tilbyder mange forskellige aktiviteter, feks. en vandretur med Vedda folket – et af de sidste tilbageværende oprindelige folk.

Gal Oya Lodge

Oplev et uberørt landskab – fordyb dig i naturen og den lokale kultur. Udforsk det rige dyreliv i Gal Oya National Park.

Gal Oya Lodge er en unik øko-lodge der ligger spredt over 20 hektar privat jungle. Lodgen tilbyder mange forskellige aktiviteter, feks. en vandretur med Vedda folket – et af de sidste tilbageværende oprindelige folk. Bo på Gal Oya Lodge og oplev en helt andet verden. På Gal Oya Lodge er der brugt bæredygtige og lokale materialer til at bygge resortet. De ni bungalows ligger spredt ud i et skov- og græs område – med spektakulære udsigt. Alle er store og luksuriøst indrettet.

Eventyret venter

Gal Oya National Park er en skjult perle som bare venter på at blive udforsket. Her er over 25.000 hektar frodig skov, åbne savanner og søer. Tag på en båd safari og oplev elefanter der svømmer rundt i søen. I parken er der mange forskellige hjorte arter, vandbøfler, aber, vildsvin, leoparder og krokodiller.

Udover disse dyr er der også over 150 forskellige fuglearter, bla. havørne, fiskeørne og pelikaner samt mange smukke sommerfugle. Gal Oya er en intens natur oplevelse med et væld af fantastiske sanse oplevelser. Nyd junglens skønne duft og hør dyrenes kalden. Tag på en safari i jeep eller i båd og gå på oplevelse i den smukke natur.

 

Kontakt os for et tilbud

k