Amanwella – Sri Lanka

Sri Lanka er kendt for sit gode køkken og Amanwellas tre restauranter tilbyder kulinariske oplevelser

Amanwella

Smukt og tidløst, på Sri Lankas sydkyst

På Sri Lankas solbeskinnede sydkyst ligger Amanwella i en flot palmelund ned til en smuk gylden strand – en kort køretur fra Tangalle by. Designet er som på alle Aman hotellerne – smukt og tidløst. Amanwella’s 30 elegante suiter har alle privat pool og er identiske i design og layout – terracotta-tag, håndhugget sten vægge og terrazzo gulv. Alle med gulv-til-loft glas skydedøre, så udsigten kan nydes over den buet sandstrand, det turkisblåt hav og palmelunden.

Dette er det perfekte sted at bo hvis du ønsker et afslappende ophold på Sri Lankas sydkyst. Sri Lanka er kendt for sit gode køkken og Amanwellas tre restauranter tilbyder kulinariske oplevelser – en komplet menu af autentiske retter suppleret med asiatiske- og middelhavsklassikere.

Oplevelser midt i naturen

Nyd en luksus spa behandling i suiten mens du lytter til bølgerne og vindens leg i kokospalmerne. Spa menuen inkluderer mange forskellige massager, ansigtsbehandlinger mv. og der bruges et overflødighedshorn af lokale urter, planter og blomster – de erfarne terapeuter garantere at det bliver en fantastisk oplevelse.

Deltag i en yoga undervisning på stranden. Gå en morgen- eller aftentur igennem den nærliggende Wella Wathuara landsby og oplev det lokale dagligdags-liv.

Hotellet ligger tæt på gamle smukke templer, bølgende te plantager og Sri Lankas fineste nationalparker. Den sydlige kyst har mange smukke stranden, nogle er perfekte mht. surfing. I sæsonen er der hvaler kun en times kørsel fra hotellet og gode muligheder mht. at fiske. Skildpadder yngler ved en række beskyttede strande tæt på Amanwella, når æggene klækkes kan I opleve baby-skildpadder på vej mod havet i måneskin.

Inde i landet er der jungle, gamle templer og hellige huler. I Udawalawe National Park er der elefanter og et rigt fugleliv. Der er masser af skønne oplevelser der venter.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k