Amanwella – Sri Lanka

Sri Lanka er kendt for sit gode køkken og Amanwellas tre restauranter tilbyder kulinariske oplevelser

Amanwella

Smukt og tidløst, på Sri Lankas sydkyst

På Sri Lankas solbeskinnede sydkyst ligger Amanwella i en palmelund ned til en smuk gylden strand – en kort køretur fra Tangalle by. Designet er som på alle Aman hotellerne – smukt og tidløst. Amanwella’s elegante suiter har gulv-til-loft glas skydedøre, så udsigten kan nydes over den buet sandstrand, det turkisblåt hav og palmelunden. De elegante suiter har privat pool – det perfekte sted at bo hvis du ønsker et afslappende ophold på Sri Lankas sydkyst. Sri Lanka er kendt for sit gode køkken og Amanwellas tre restauranter tilbyder kulinariske oplevelser – en komplet menu af autentiske retter suppleret med asiatiske- og middelhavsklassikere.

Midt i naturen

Nyd en luksus spa behandling i det skønne spa mens du lytter til bølgerne og vindens leg i kokospalmerne. Der bruges et overflødighedshorn af lokale urter, planter og blomster – de erfarne terapeuter garantere at det bliver en fantastisk oplevelse.

Hotellet ligger tæt på gamle smukke templer, bølgende te plantager og Sri Lankas fineste nationalparker. Den sydlige kyst har mange smukke stranden, nogle er perfekte mht. surfing. I sæsonen er der hvaler i området og gode muligheder mht. at fiske.  Inde i landet er der jungle, gamle templer og hellige huler. I Udawalawe National Park er der elefanter og et rigt fugleliv.

Kontakt os for et tilbud

k