SHA Wellness – Alicante – Spanien

Hotellet har specialiseret sig i foryngende behandlinger

Oplev service i verdensklasse på Sha Wellness Clinic

Luksuriøst spa-hotel

Sha Wellness Clinic er et luksuriøst spa-hotel med udsigt over Costa Blanca. Der bydes på et stort udvalg af behandlinger og faciliteter samt moderne, stilfulde suiter.

Hotellet har specialiseret sig i foryngende behandlinger, vægttab, skønhed samt detox. Der bydes på en kombination af vestlige og orientalske afslapningsmetoder, og den udendørs infinity pool har vandfald og fantastisk udsigt. Hotellet ligger 20 minutters gang fra stranden.

De 92 suiter, hvis størrelse varierer fra 70 m²  til 320 m² , er designet til at skabe en fredelig og afslappende atmosfære for at gøre opholdet så behageligt som muligt. Åbne rum, eksklusivt design, teksturer, aromaer, bekvemmelighed og raffinement hele vejen rundt. Alle suiter har egen balkon og gratis internetadgang.

SHAMADI Restaurant

SHA er blevet anerkendt som ‘Best Destination Spa 2017’ af de prestigefyldte Condé Nast Johansens Awards for Excellence.

Områdets behagelige milde mikroklima garanterer en fantastisk temperatur året rundt, hvilket er en væsentlig faktor, når det kommer til at bevare et optimalt helbred. Hotellets SHAMADI Restaurant serverer sund mad og har terrasse med betagende udsigt over Alteabugten.

Kontakt os for et tilbud

k