STORY Seychelles – Seychellerne

Ligger direkte på Beau Vallon stranden

Paradis venter på skønt boutique resort

STORY Seychelles

Det tidligere The H Resort på Beau Vallon Beach , har skiftet navn og hedder idag STORY Seychelles. Et boutique resort med en eksklusiv stemning af afslappet luksus.  Her gør man en dyd ud af at videreføre øens arv med en beroligende harmoni, der gør, at man føler sig hjemme midt i en verden af moderne luksus.

Perfekt beliggende i paradisbugten Beau Vallon bliver i budt på en charmerende blanding af varm gæstfrihed og ideel ro. Resortets moderne Sesel Spa kan forkæle jer med skønne behandlinger, der er en blanding af det bedste fra østens og vestens teknikker.  STORY Seychelles har 5 restauranter, hvor der tilbydes en bred vifte af lokale og internationale retter, og I kan også vælge at få et delikat måltid serveret kun for jer til en romantisk middag på stranden.

3 km hvid sandstrand Beau Vallon

3 km kridhvid sandstrand med turkisblåt vand, der kan svømmes i hele året. 100 overdådigt indrettede Suiter, Villaer og Grand Beach Villaer på Beau Vallon strand for den kræsne rejsende.  Alle værelser har privat balkon eller terrasse, inden- og udendørs spiseområde, store LED-tv og trådløs WiFi overalt. 16 fredfyldte villaer er beliggende på stranden og er alle eksklusivt indrettede med privat pool, terrasse og cabana med direkte adgang til stranden.

STORY Seychelles har den frodige grønne Morne Seychellois Nationalpark i baggrunden og udsigt over det storslåede Det Indiske Ocean foran som udsigt. Kun 10 min. til Mahés hovedstad Victoria med byliv, markeder og kun 20 min. til lufthavnen.

Kontakt os for et tilbud

k

Valentines tilbud:

Planlæg din Valentines-overraskelse nu! Vi har laver et par tilbud til fantastiske Seychellerne!
Pris per person fra kr. 22.289,- ved afrejse f.eks. 15. maj 2018

Prisen inkluderer:
Fly København – Seychellerne t/r
Personlig velkomstservice
Privatchauffør til hotellet t/r
7 nætter i Junior Suite med morgenmad
Skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring