Raffles – Praslin – Seychelles

Luksuriøse femstjernede villaer på det verdenskendte Raffles Resort

Raffles – Praslin – Seychellerne

Af alle de hoteller i verden, vi kan komme i tanke om, er der kun ganske få, der i beliggenhed kan måle sig med The Raffles på Praslin. Dette unikke hotel ligger nemlig med direkte udsigt til en fantastisk strand, der er som designet til en reklamefilm. Og når du bor i en af de luksuriøse femstjernede villaer på det verdenskendte Raffles Resort, er det kun i fantasien, du kan forestille dig en bedre lokation.

The Raffles har hjemme på øen Praslin, og det tager blot et kvarter at flyve dertil fra hovedøen Mahé.

Når du er ankommet, vil du hurtigt finde ud af, at The Raffles ikke sparer på luksus. Samtlige af de moderne villaer er indrettet med alt du drømmer om: Udendørs terrasser med udsigt over haven, havet eller det omkringliggende frodige område, aircondition, fladskærms tv med kabelkanaler, minibar, Nespresso-kaffemaskine og gratis WIFI. Af andre faciliteter på hotellet er det værd at nævne skønhedssalon, børneklub, mange  restauranter og hotellounger, herunder friske gourmetretter i restauranten Losea, og en tagterrasse med en shisha-lounge.

Naturreservatet Vallee de Mai

På stranden kan du få serveret en privat middag, og Raffles Spa har private udendørs behandlingsrum med udsigt over det fredfyldte blå hav og det tropiske landskab. Selve Praslin er en lille ø, som sagtens kan udforskes på cykel. Ikke langt fra The Raffles ligger for eksempel naturreservatet Vallee de Mai, som er med på UNESCOs verdensarvliste og kendt for de dobbelte kokosnødder med deres karakteristiske kvindelige former.

Du kan også med fordel tage en lille sejltur til øen Curieuse, som er hjem for nogle hundrede kæmpe-landskildpadder og ideel til en vandretur gennem mangroveskov, over hængebroer og på klipper, mens du betragter farverige papegøjer og har udsigt til de umådelige smukke strande. Gå heller ikke glip af et besøg til naboøen La Digue, der er hjemsted for afsondrede og meget fotogene strande, der vil sikre dig det perfekte feriebillede fra Seychellerne.

Se priser & aktuelle tilbud

k

Rejsetilbud The Raffles Seychellerne

8 dage / 7 nætter rejseforslag

Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 24.995
Pris pr. barn u. 11 år (max. 2) fra kr. 8.995
* Kontakt os for pristilbud, da der kan være ændringer i forhold til den opslåede pris. * Alle priser er i danske kroner, og angiver fra prisen på hvad vi forventer at kunne arrangere rejsen indenfor.

Prisen inkluderer:

  • Fly København – Praslin, Seychellerne t/r
  • Privatchauffør Praslin lufthavn – Raffles t/r
  • 7 nætter i Garden View Pool Villa
  • Halvpension under hele opholdet
  • Heldags bådtur til Cousin, Curieuse and St Pierre
  • Halvdagsudflugt med guide til Vallee De Mai, Praslin
  • Tilbuddet skal reserveres senest d. 28. februar