Paradise Sun – Praslin – Seychellerne

Skønt resort på dejlig strand

Oplev den fantastiske hvalhaj og 900 arter af smukke revfisk

Paradise Sun Hotel Seychellerne

Fantastisk barfods-hotel

Paradise Sun Hotel ligger på Praslin Island på Seychellerne, der er kendt for sin smukke sandstrand og det turkis blå hav. Hotellet er beliggende i en tropiske have og personalet er berømte for deres venlige og indbydende service.

Dykning er en af ​​de mest populære aktiviteter på hotellet, og der er meget at se under vandet. Bl.a.  grå revhajer samt den fantastiske hvalhaj ses regelmæssigt af dykkere såvel som helt op til 900 arter af smukke revfisk. Her er endda mulighed for at dykke og snorkle om natten.

På hotellet er der også bordtennis, yoga og vand-aerobic, et PADI-center, kreolske madlavningskurser hver uge, naturvandringer, en udendørs pool med børneafdeling og en gavebutik.

Praslin spa tilbyder balinesisk massage samt ansigtsbehandlinger, scrubs og wraps med økologiske botaniske ekstrakter. De indonesiske terapeuter er højt kvalificerede til at give gæsterne en afslappende og forfriskende oplevelse.

Værd at vide

Paradise Sun består af 26 bungalows, der er inddelt i 80 værelser, alle bygget i fransk-kreolsk stil. Værelserne er rummelige og vender ud mod havet og har alle dejlige terrasse eller balkon. Alle værelser har alt man kan ønske sig inklusive tv, WIFI, IDD telefon, Yi*King badeartikler, aircondition, værdiboks, køleskab, te- og kaffe faciliteter samt espresso maskine. Uanset hvor I bor på Paradise Sun, kan I glæde jer over, at der kun er få sekunder fra jeres værelse til stranden. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i restauranten på stranden, så I kan nyde jeres måltider barfodet. Baren er også at finde på stranden, og her kan I opleve levende musik og dans. Når dagen går på hæld, anbefaler vi at I tage på et afslappet og romantiske solnedgangs cruise.

Kontakt os for et tilbud

k